1. marts 2022  |   Branchenyt  |   Retail

POWER med repower

Brugt elektronik kan blive til ny indtjening.

Retail
1. marts 2022  |   af Henrik Egede

Brugt elektronik kan blive til ny indtjening. Det er filosofien bag RePower – et nyt tiltag, som retailkæden Power er ved at køre i gang i de nordiske lande, herunder Danmark.

– Vi bliver aldrig miljødarlings, men vi kan gøre noget i en retning, og jeg synes, vi går langt, siger Jesper Boysen, der er adm. direktør i Power.

Power etablerer i Danmark RePowerlokationer i fem butikker. Forbrugerne kan indlevere brugt elektronik og få rabatkuponer alt efter produktets tilstand, minimum 50 kr.

genbrug | jesper boysen | power
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Detailhandlen 2022:
Hvor står vi, og hvad er i vente? Et højdepunkt på APPLiA’s branchedag 28. april var debatten med Elgigantens direktør Peter Stedal og Whiteaways chef for e-commerce Jacob Balshøj. De to gjorde status over aktuelle udfordringer og løftede blikket mod fremtidens marked. Her er de vigtigste pointer.

Hvidevare-gazelle i Kalundborg
Tour de France-feltet svinger forbi en af landets bedst etablerede hvidevarebutikker. Den lokale Punkt 1 i Kalundborg er flere gange blevet Gazelle-virksomhed i dagbladet Børsen.

Whiteaway køber Frigor  
Viborg-virksomheden Vibocold A/S har solgt varemærket Frigor til Whiteaway Group, der fremover vil have Frigor-produkter som private label.

Euronics: nordens største indkøber
Euronics, Nordens største indkøber af hvidevarer, kom ud af 2021 med et resultat på primær drift på 9,17 mio. kr.

Punkt 1 leverer varerne i Kalundborg
Når der står lystbåde parkeret i vejsiden, nærmer man sig havet.

Status og fremtid for detailhandlen
Et højdepunkt på APPLiA's branchedag dette forår var debatten med Elgigantens direktør Peter Stedal og Whiteaways chef for e-commerce Jacob Balshøj.

El-Salg med det hele
El-Salg-kæden har lanceret et nyt finansieringskoncept for hvidevarer, der læner sig op ad de populære abonnementstjenester.

Elgiganten beholder førertrøjen
Elgiganten har i første halvår af 21/22 tangeret sin omsætningsrekord fra året før – og dermed cementeret sin position som markedsleder inden for handel med hvidevarer og elektronik.

EL-Salg lancerer ny finansieringsmodel for hvidevarer
EL-Salg-kæden er klar med et nyt finansieringskoncept for hvidevarer, der læner sig op ad de populære abonnement-tjenester.

Ny indtjening på brugt udstyr
Brugt elektronik kan bliv

ELGIGANTEN: 20 år og ny logistik
ELGIGANTEN fejrer i disse dage, at kæden har været 25 år på det danske marked.