5. april 2023  |   Produktnyt

Prime Flow® – den ideelle rørføring – samles helt uden brug af værktøj eller tape  

Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din […]

Produktnyt
Sponseret indhold
5. april 2023  |   af EICO AS

Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din emhætte kan være nok så smart, men er installationen ikke udført korrekt, så står du tilbage med en smart emhætte og et knap så godt indeklima, hvor bakterier kan trives i den overskydende em, som lægger sig på overfladerne i køkkenet.  

Derfor står du også over for en vigtig beslutning, når du vælger emhætte. Samtidig med at du vælger hvilken emhætteløsning du skal have i køkkenet, skal du også tage stilling til, hvilken løsning du ønsker til at transportere os og em væk.  

EICO introducerer derfor den mest optimale løsning, nemlig det spritnye patenterede Prime flow®-system, som både giver mange muligheder for pladsbesparende installation, og samtidig er det en installationsløsning, som aldrig har været nemmere og bedre.  

Den optimale løsning til din emhætte 
Intet andet luftkanalsystem transporterer os og em så effektivt, så sikkert og så støjsvagt som Prime flow®. Systemet indeholder flade og runde kanaler og aerodynamisk optimerende bøjninger, som passer til enhver emhætte med Ø150 mm eller 90×220 mm tilslutning, både i udsugnings- og recirkulationstilstand.   

Installation: Tryk, klik, færdig  
Installationen af Prime flow® kan næsten ikke være nemmere. Universalsamlinger med klikelementer og integrerede dobbelttætninger giver pålidelige og lufttætte forbindelser. De samles let og enkelt, og når kliklyden høres, kan du gå videre til næste samling. Systemet samles helt uden brug af værktøj, silikone eller tape. De universelle sammenkoblinger har fleksible zoner, hvilket rent praktisk betyder, at hver samling kan bøjes op til 15 grader i enhver retning. Dette gør monteringen særlig praktisk og fleksibel og sparer installationstid. Den kompakte størrelse og minimale monteringshøjde på Prime flow® gør, at systemet kræver mindre plads end de mere traditionelle flexrørsystemer.   

Minimal luftmodstand giver effektiv emhætte 
Kanalsystemet har en helt glat inderside på rørene, hvilket giver minimal luftmodstand og et minimum af smudsaflejring. Prime flow®-systemet har en integreret aerodynamisk konstruktion i kanal og bøjninger, som er patenteret. Systemet reducerer turbulens – og dermed reduceres tryktabet væsentligt. Hermed øges mængden af luft, som gennemstrømmer kanalen, og emhætten opererer mere effektivt og støjsvagt. Den effektive løsning med Prime flow® skaber et super indeklima, som gør madlavningen til en rigtig fornøjelse. 

Find en oversigt over tilbehør til systemet i vores katalog eller på vores hjemmeside. Har du spørgsmål i forhold til installation, så sidder vores serviceafdeling klar.  

Find Prime flow®-systemet på vores hjemmeside

Af EICO AS

EICO er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer, og inden for emhætter er virksomheden markedsledende. EICO samarbejder udelukkende med førende producenter på verdensbasis og fungerer som et videns- og kompetencehus med henblik på design, innovation og nærvær til kunderne. Målsætningen er til enhver tid at tilbyde en produktportefølje med kvalitetsprodukter, der har lang holdbarhed, høj effektivitet samt lave driftsomkostninger – i et tidssvarende elegant design. EICO, der i 2021 kunne fejre sit 40-års jubilæum, har hovedkontor i Brønderslev, Danmark samt aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. Læs mere her: www.eico.dk.

eico | emhætte | rørføring
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Produktnyt
Vi samlede de nyeste produkter i markedet..

Udnyt spildpladsen i det indbyggede køleskab
Spildplads er … spild af plads. Få det optimale ud af dit køleskab med Fisher & Paykels nye serie af indbyggede køle- og fryseskabe. De er både højere, bredere og mere rummelige end normalt og passer alligevel perfekt til indbygning i køkkenet. Hvordan kan det lade sig gøre? Fordi de udnytter spildpladsen.  Endnu en gang […]

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce