1. marts 2022  |   Trends  |   Det lille ekstra  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte

Prisvindende gaskogesktion har integreret emhætte

EICO lancerer i 2022 den prisvindende gaskogesektion NikolaTesla Flame fra italienske Elica.

Emhætte
1. marts 2022  |   af Søren Bang Hansen

EICO lancerer i 2022 den prisvindende gaskogesektion NikolaTesla Flame fra italienske Elica. Sektionen med integreret emhætte er den første af sin slags på markedet, der kombinerer udsugning med den klassiske gastilberedning, som mange gastronomiske entusiaster og professionelle kokke foretrækker.

NikolaTesla Flame er designet af italienske Fabrizio Crisà med respekt for den traditionelle gaskogeplades funktionalitet og fordele. Her kombineret med vor tids innovative integrerede emhætteløsninger, som bringer lidt ekstra luksus ind i hverdagen.

At finde den balance, hvor luft og ild arbejder sammen på bedste og sikreste vis, var en af de helt store udfordringer, da Elica skulle skabe NikolaTesla Flame. Målet var en løsning, hvor gas og ventilation fungerer perfekt og dermed erstatter den traditionelle emhætte over et gaskomfur. Det nedadgående sug er placeret i den centrale kogezone, og sugevnen er så kraftig, at luften flyttes med hele 5,1 meter i sekundet. Det betyder, at damp og os fra madlavningen omgående trækkes ned i udsugningen, uden at det påvirker gasflammens ydeevne.

NikolaTesla Flame har siden lanceringen modtaget hele ni priser i Europa, blandt andet ”Best of the best” for innovativt interiør ved Iconic Awards 2021.

eico | emhætte | ny-teknologi
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Smart rørføring fra emhætten gavnet dit indeklima
EICO Prime Flow er en ny og patenteret systemløsning til rørføring, der samles uden brug af værktøj eller tape.

Ny hovedkatalog fra RørosHetta
Vores nye katalog indeholder mange spændende nyheder.

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Stilfuld støvsuger fås i tre farver
Skal din støvsuger være ”Misty White”, ”Woody green” eller ”Midnight Blue”?


Annonce
Annonce
Annonce