17. juli 2023  |   Produktnyt

Produktnyt

Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Produktnyt
17. juli 2023  |   af Henrik Egede

KitchenAid hæver barren

Siden 1919 har KitchenAid været kendt for deres køkkenmaskiner. Seneste skud på stammen er den kraftfulde 6,6-liter røremaskine med løftearm, der er forfinet i både funktion og æstetik.

Maskinen er fremstillet af 100 % genanvendeligt metal, og motoren er gendesignet så den er mere energieffektiv og støjsvag. Maskinen har hele 11 hastigheder, fra høj til ultralav. Dette gør det muligt at røre meget kraftigt – eller så stille, at æggehvider foldes blidt ind i dejen som ved håndkraft.

Desuden er røremaskinen udstyret med KitchenAids standardgreb, så du kan tilslutte alt fra en is- og pastamaskine, til en kødhakker, et mandolinjern eller en kornmølle. Med KitchenAids historiske holdbarhed gennem flere årtier er det således muligt konstant at forny maskinen med tilbehør, samtidig med at den forbliver den samme, så man ikke er nødsaget til at købe forskellige maskiner til de forskellige funktioner.

Det er desuden muligt at udskifte alle reservedele i røremaskinen, hvilket sikrer en endnu længere levetid. Bowl Liftrøremaskinen er fremstillet på KitchenAids fabrik i Greenville, som har kørt på 100 % vedvarende energi siden 2022.

Frisk luft på norsk

Før købte norske RørosHetta deres emhætter i Sverige, Italien og andre steder i Europa, men nu produceres det hele på fabrikken i Røros (se reportagen side 22). Gevinsten er lavere transportbehov – og klimabelastning.

Med producentens nye Sense-teknologi sættes man som forbruger fri til at tænke på madlavningen. Så sørger teknologien for resten.

Hele 11 indbyggede sensorer sikrer løbende den optimale opfangning af mados. Og teknologien er gemt væk inde i emhætten, så du frit kan vælge det design, der bedst matcher dig og dit køkken.

Pizza på italiensk

Har du ambitioner om selv at lave en autentisk, italiensk pizza, tilbyder Wilfa en gedigen genvej med denne gasdrevne pizzaovn, som fås i 13 og 16 tommer. Kombinationen af høj temperatur og bred åbning til at dreje pizzaen gør det muligt at lave en lækker pizza på få minutter – uden dyre og forsinkende mellemled.

Det tager kun 12-15 minutter at nå de optimale 470-500 grader, og temperaturen kan nemt justeres med gasregulatoren.

Pizzaovnen har en bred åbning på 34,8 cm, og pizzastenen måler 13 tommer (33 cm). Den normale pizzastørrelse er 10-12 tommer, så her er rigelig plads til at vende pizzaen under tilberedningen, så du får den bedste kontrol over hele pizzaprocessen.

Kaffe i hjemmet

At brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Witt Premium Espresso Black er en elegant fuldautomatisk espressomaskine med keramisk kaffekværn og mælkeskummer. Bønnebeholderen rummer hele 350 gram, og med to stabile varmelegemer og 19 bars pumpetryk sikres konstant brygning med optimal temperatur og smag.

Som standard har maskinen 16 forprogrammerede indstillinger, men derudover kan du frit justere styrke, temperatur, kaffe- og mælkemængde, så kaffen altid er præcis, som du vil have den.

Ingen brændte hjørner

Den nye HotAero Pro ovnteknologi fra Grundig lover perfekt tilberedt mad – uden brændte hjørner.

Ovnen har bedre varmefordeling, som giver et jævnt stegeresultat. Traditionelle ovne har svært ved at fordele varmen jævnt, så nogle dele får for lidt varme, mens andre områder kan brænde på. Grundig-ovne med HotAreo Pro-teknologi sikrer perfekt varmluftfordeling ved hjælp af det nye ventilatorsystem og det nydesignede ovninteriør. Det giver ensartede resultater, så du undgår madspild.

Forbundet emhætte

Med Silver AIS kan du nemt forbinde din emhætte med dit ventilationsanlæg – uden kabeltræk mellem emhætten og anlægget. Det hele klares nemlig trådløst.

Her skal blot installeres et modul i emhætten og et modul til ventilationsanlægget. Når emhætten så tændes, vil den returnere et signal op til ventilationsanlægget, og herefter vil anlægget automatisk tilføre mere luft til boligen.

Gevinsten er en mere effektiv emhætte, der hurtigt fjerner luftforurening fra madlavningen – og minimerer undertryk i boligen.

Se mere på: www.kortlink.dk/2kwns

Få plads til vinkælderen

Asko har introduceret en kompakt udgave af deres avancerede vinkøleskab med adgang til Vivino, som hjælper dig med at holde styr på din vinsamling.

Wine Climate Cabinet Undercounter har samme funktioner som den store model, men er nemmere at integrere i mindre køkkener, fx i en lejlighed. Skabet fås i to versioner med henholdsvis én og to temperaturzoner.

Med kulfiltreret luft, UV-resistent glasdør, vibrationsfri kompressor og en præcis og stabil temperatur står skabet ikke tilbage for nogen vinkælder.

Flaskerne opbevares på teleskopiske træhylder, som hver har deres egen kridttavle.

Det er et vintagepræget alternativ til den integrerede Connect Life-app, hvor du digitalt kan scanne og logge hver flaske, og som giver et godt overblik over, hvor vinen er placeret i skabet. Appen er samtidig forbundet til Vivino, der åbner for en omfattende database med over 12 mio. vine og nyttig information om smagning, opbevaring, drikkeklarhed og meget mere.

asko | baristakaffe | bowl liftrøremaskinen | emhætte | gevinsten | grundig | hotaero pro | kitchenaid | pizzaovn | premium espresso black | røremaskine | røroshetta | silver ais | wilfa | wine climate cabinet undercounter | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt med forårsbobler 
Foråret er over os - og dermed er det tid til vand og drinks med bobler i.

Produktnyt
Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Prime Flow® – den ideelle rørføring – samles helt uden brug af værktøj eller tape  
Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din […]

Produktnyt
Vi samlede de nyeste produkter i markedet..


Annonce
Annonce