11. april 2024  |   Produktnyt

Produktnyt

Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Produktnyt
11. april 2024  |   af Søren Bang Hansen
Mikroovnen er også en airfryer

Lige nu skal alle jo have sig en airfryer, men de færreste vil undvære en mikroovn. Så hvorfor ikke tage en kombi? BEKO MCF 26310 BAF har airfry-funktion, som kombinerer varmluft og grill, så du får sprød og lækker mad med et minimum af fedtstoffer. Med mikrobølger kan du optø frosne madvarer på få minutter, og grillfunktionen giver delikat tilberedning af mange råvarer.

SteamClean bruger damp til skånsom rengøring, mens ”deodorisering” forhindrer, at uønskede lugte bliver siddende i ovnen. Med Auto Cook-programmerne kan du tilberede en række forskellige madretter ved blot at vælge fra menuen og trykke start. Det store display viser både den valgte funktion og resterende tid, så du altid ved, hvornår maden er klar. Ovnen har en kapacitet på 27 liter, og modsat mange airfryere har den plads til tallerkener med en diameter på op til 28,8 cm.

Varm og kold kaffe i “cool titanium”

Den kompakte og barista-inspirerede DELONGHI LA SPECIALISTA ARTE EVO kommer nu i et elegant titanium-design. Maskinen har otte kværnindstillinger, tre temperaturprofiler og aktiv temperaturstyring, så du kan brygge kaffe efter netop din smag. Kaffen kan også være kold – altså sådan moderne og med vilje – hvilket med særlig ekstraktionsteknologi klares på under fem minutter.

Fra pink til lyseblå

For sjette år i træk lancerer KitchenAid dette forår sin klassiske standmixer i ”Årets Farve”. Sidste år var farven pink, måske inspireret af Barbie-filmen, men nu er KitchenAid tilbage i det mere afdæmpede farveunivers med ”Blue Salt”. Ud fra billedet er den lyseblå, men producenten fremhæver den changerende perlemorsfinish, som er ny i KitchenAids farvehistorie.

Inspirationen kommer fra de naturlige toner i havet, sandet og himlen – og den tilførte perlemorsfinish giver variationer i farven alt efter lysindfaldet. Den nye farve debuterer på KITCHENAID ARTISAN røremaskinen, som har et hav af anvendelsesmuligheder til både bagning og madlavning og et stort udvalg af tilbehør. Den fås i et væld af farver, og hvert år tilføjes nye kulører – enten i kortere tid, som nu med ”Årets farve”, eller som en permanent tilføjelse.

To-i-en med én berøring

Med KENWOOD MULTIPRO ONETOUCH FDM73 får du lækker mad og drikke med en enkelt berøring. Apparatet fungerer både som foodprocessor og blender, hvor seks optimerede onetouch-programmer giver lynhurtig adgang til funktionerne: dej-æltning, knust is, purering, mixer, blender og rensning. Patenteret teknologi snitter og river dine råvarer hurtigt og konsistent, og apparatet har fire manuelle hastighedsindstillinger.

En fin detalje er den indbyggede vægt, som lader dig veje ingredienserne direkte i skålen. Du kan faktisk bruge apparatet som køkkenvægt – komplet med tare-funktion, der nulstiller vægten, før du tilføjer nye ingredienser. Den kraftfulde blender sluger 1,5 liter, og apparatet kan leveres med en ekstra personlig blender, så du nemt kan tage dine sunde drikke med dig på farten.

Kabelfri robotplæneklipper

Segway Navimow har hurtigt revolutioneret markedet, fordi man undgår besværet med udlægning af kanttråd. I dag klipper den driftssikre robot plæner i over 30 lande. Nu kommer den i en mere prisvenlig udgave, SEGWAY NAVIMOW I108E. Robotten er satellitstyret, så du kan
klippe græsset når og hvor som helst – helt uden kanttråd. Med indbygget kamera og AI-sensor undgår robotten træer, stier og andre forhindringer i haven.

Som standard kører robotten inden for den virtuelle grænse på græsset, mens ”Ride-on” indstillingen tillader, at robotten arbejder på belægninger i samme niveau som græsplænen. Det sidste giver mulighed for en endnu mere præcis kantklipning. Som noget nyt giver appen større frihed ved valg af indstillingen ”automatisk kortlægning”. Med det indbyggede kamera og den intelligente software kan robotten selv kortlægge haven, hvis afgrænsningen er tilpas tydelig. Den prisvenlige robot klarer haver op til 800 kvadratmeter og stigninger op til 30 %.

Fleksibelt køleskab mindsker madspild

Det nye ELECTROLUX 900 MULTICHILL 0°C køle/fryseskab har intelligent temperaturstyring, så madvarerne holder sig friske længere. Temperaturen i 0-grader-skuffen kan justeres til opbevaring af alt fra kød og fisk til mejeriprodukter. Skuffen kan også bruges til sikker optøning af madvarer – eller til opbevaring af madrester ved den ideelle temperatur. For ekstra fleksibilitet kan skabets fryserum indstilles til 4 grader for at udvide kølepladsen – eller bruges ved den sædvanlige temperatur på mellem -15 og -24 grader.

I en udtalelse ved lanceringen pointerer Electrolux, at produkter som dette ikke gør det alene. Teknologiske fremskridt er vigtige, men det handler også om at træffe mere miljøbevidste valg, så vi ikke fortsat skal leve med, at knap 30 % af vores fødevarer havner i skraldespanden.

Fest overalt

Mobile fest-højttalere er populære – i hvert fald hos festens deltagere… Den nye SONY SRS-XV500 er skabt til at kickstarte enhver fest med kraftfuld lyd, indbygget lys og lang batterilevetid. Hvis man tilslutter et par karaokemikrofoner, kan man endda synge med på sine yndlingssange til den lyse morgen.

Det er også muligt at tilslutte en guitar. To kraftfulde enheder leverer stærk bas med minimal forvrængning, mens to diskantenheder giver klar vokal og et bredtlydfelt. Når batteriet er fuldt opladet, kan højttaleren spille op til 25 timer. Hvis festen fortsætter, kan 10 minutters lynopladning give 2,5 timers ekstra spilletid. Den nye højttaler har indbygget håndtag og en IPX4-vandafvisende klassificering, så den kan bruges ude i al slags vejr.

Moderne lys med klassiske kvaliteter

Som man forventer fra B&O har BEOLAB 8 en smagfuld og ”møbelagtig” æstetik. Den helstøbte aluminiumskrop viser det gedigne håndværk, som skabes på fabrikken i Struer. De tilhørende bord- og vægbeslag skaber en svævende illusion, mens loftbeslag og gulvstand er poleret til perfektion. Man kan tilvælge en front af enten stof eller danskproducerede trælameller. Den øverste glasplade gør det let at betjene højtaleren med enkle fingerstrøg. Beolab 8 kan både kan bruges på egen hånd – og i en opsætning til surroundlyd og stereo. Trods sin spinkle kontur leverer den kraftfuld lyd, uanset opsætning.

Højttaleren kortlægger omhyggeligt sine omgivelser for at optimere klangen. Lydkvaliteten sikres af tre dynamiske enheder, og man vælger selv, om lyden skal være koncentreret og præcis – eller fylde hele rummet. Den aktuelle lydtilstand vises med diskrete lysdioder på højttaleren. Beolab 8 følger med tiden via moderne forbindelser som wi-fi 6 og Bluetooth 5.3 – men ærer samtidig sin historiske arv med Powerlink (trådløst og kablet), som åbner forbindelse til B&O-systemer med over 30 år på bagen.

beko mcf 26310 baf | beolab 8 | delonghi la specialista arte evo | electrolux 900 multichill 0°c | kenwood multipro onetouch fdm73 | kitchenaid artisan | produktnyheder | produktnyt | segway navimow i108e | sony srs-xv500
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt med forårsbobler 
Foråret er over os - og dermed er det tid til vand og drinks med bobler i.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Prime Flow® – den ideelle rørføring – samles helt uden brug af værktøj eller tape  
Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din […]

Produktnyt
Vi samlede de nyeste produkter i markedet..


Annonce
Annonce