1. september 2023  |   Små elektriske apparater  |   Kaffe  |   Espresso  |   Små elektriske apparater  |   Kaffe  |   Produktnyt

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?

Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Kaffe
Sponseret indhold
1. september 2023  |   af Witt

Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage.

Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum.

Savner du en ’rigtig’ Latte, Cappuccino eller Macchiato – med plantebaseret mælk? Sage har hørt dine bønner og udviklet en espressomaskine med et patenteret mælkeskummesystem, Auto MilQ, som skummer alle mælketyper til det lækreste silkebløde mikroskum. Hidtil har det været en velkendt udfordring at skumme de stadig mere populære plantebaserede mælkevarianter, men Sage har i overbevisende stil løst problemet med deres nye mælkeskummer. Vælg blot havre-, mandel-, soya- eller komælk på touchskærmen og nyd resultatet.

Tamping, bryggeindstillinger, doseringsmængde … don’t you worry. Sage Barista Touch Impress styrer hele processen for dig. Sidste år introducerede Sage funktionen ’assisted tamping’, hvor du er garanteret et præcist 10 kg. tryk i portafiltret hver gang OG et professionelt 7 graders barista-twist for en 100% jævn overflade. Denne geniale funktion er nu sammen med både touchskærm, Auto MilQ-system og ikke mindst en innovativ Baratza kværn med 30 indstillinger blevet til vidundermaskinen Sage Barista Touch Impress.Sage har indgået et samarbejde med Baratza, så deres revolutionerede teknologi fremover vil være at finde i alle Sage espressomaskiner med indbyggede kværne. Barista Touch Impress er den første.   

Touchskærmen guider dig intuitivt gennem bryggeprocessen, og Sages patenterede ThermoJet®-varmesystem sørger, for at den optimale bryggetemperatur opnås på blot 3 sekunder. Klar til at kreere din yndlingskaffe uden ventetid. 

Barista Touch Impress har intelligent dosering med kværnhukommelse; dvs. den rigtige mængde kaffe i portafilteret beregnes automatisk ud fra den seneste maling. Maskinen viser det korrekte niveau, og signalerer, hvis det er nødvendigt at korrigere (fx i tilfælde af nye eller en anden type bønner). Indstillingen huskes automatisk til næste kop.

Det er i særklasse geniale features Sage Barista Touch Impress er udstyret med! Som alle Sages produkter er maskinen en fryd for øjet. Sage Barista Touch Impress leverer espressobrygning, som er nemt, smukt og uden griseri.

Vejl. pris: 9.999- DKK. Fås i udvalgte butikker fra september 2023.

Læs mere her: https://www.sageappliances.com/dk/da/products/espresso.html

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-irKLd7GVCn

Third Wave Coffee og Sage

Når det handler om Third Wave-specialkaffe derhjemme, kommer man ikke udenom Sage. Hemmeligheden bag Sages populære maskiner er de fire grundsten:

  1. Portafilter i en størrelse, der rummer den ideelle mængde i på 18-22 g for rig, fyldig smag
  2. Optimalt 9 bartryk for en uimodståelig konsistens
  3. Præcis 93 ° C vandtemperatur for en perfekt, afbalanceret brygning. Kraftig damp, kalibreret til silkeblødt mikroskum

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Prime Flow® – den ideelle rørføring – samles helt uden brug af værktøj eller tape  
Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din […]

Produktnyt
Vi samlede de nyeste produkter i markedet..

Udnyt spildpladsen i det indbyggede køleskab
Spildplads er … spild af plads. Få det optimale ud af dit køleskab med Fisher & Paykels nye serie af indbyggede køle- og fryseskabe. De er både højere, bredere og mere rummelige end normalt og passer alligevel perfekt til indbygning i køkkenet. Hvordan kan det lade sig gøre? Fordi de udnytter spildpladsen.  Endnu en gang […]

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]