27. november 2023  |   Små-el  |   Køkkenmaskiner

Røremaskinen er stærk som en bjørn

Varimixer TEDDY 5L er røremaskinen over alle røremaskiner ifølge Witt Hvidevarer A/S, som har taget “bjørnen” ind i sit alsidige sortiment.

Køkkenmaskiner
27. november 2023  |   af Søren Bang Hansen

Den populære Varimixer TEDDY 5L blev lanceret for 20 år siden, og gennem de seneste 10 år er salget af røremaskinen steget markant. Privatforbrugerne har i den grad fået øjnene op for den kraftfulde maskine, der er udstyret med en specialudviklet motor, så den i modsætning til de fleste andre små røremaskiner er i stand til at blande tunge og seje ingredienser ved helt lave hastigheder.

– Witt Varimixer TEDDY er designet til årtier med hårdt arbejde, dag efter dag. Den er ganske enkelt den bedste, stærkeste og mest kraftfulde røremaskine til hjemmet. Jeg ser et stort potentiale og et perfekt match med bl.a. vores Witt pizzaovne, siger Claus Tange, Managing Director, Witt Hvidevarer A/S.

Røremaskinen vil senere blive lanceret i nye farver og med ny overfladestruktur under navnet Witt Varimixer TEDDY.
Witt Hvidevarer A/S og Varimixer vil investere i yderligere produktudvikling, som vil komme såvel de professionelle som de private kunder til gode.

Grundlagt i 1915

Den unge danske mekaniker Palle Hoff Wodschow grundlagde i 1915 virksomheden, der senere blev verdenskendt for at være “Strong as a bear”. Først handlede det om røremaskiner til professionelle, men i dag tilbydes de populære røremaskiner både til professionelle og privatforbrugerne.
De kraftfulde maskiner har fortsat bjørnen som varemærke og symbol på mere end 100 års dansk håndværk i høj kvalitet og banebrydende design.

Witt Varimixer Teddy røremaskine
røremaskine | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

Et væld af lækre konsistenser
Nu lancerer Braun en blender, som giver dig lige den konsistens, du leder efter til din madlavning.

Drik din køkkenhave
Frugt, bær og grøntsager fra haven forvandles til sund og lækker juice, når du propper høsten i Witt Premium Slowjuicer.

En blender til håndtasken
Du har allerede et drikkekrus, og måske har du også en blender, men hvor mange har et drikkekrus med indbygget blender?

Stærk og alsidig stavblender
Vil du i en fart forberede en snack, der er både sund og velsmagende?

Årets farve hos KitchenAid
Siden lanceringen af den første kulørte røremaskine i 1955 har KitchenAid skabt liv i køkkener over hele verden med et væld af forskellige farver.

Smoothies på farten
KITCHENminis Mix on the go Personal Blender fra WMF kombinerer den effektive blender med et praktisk on-the-go-design.

Mix af design og funktion
Smukt 50'er-design møder avanceret teknologi i den nye HMF01-håndmixer fra Smeg.

Kenwoods kloge multimaskine
Ælte, piske eller smelte? Opgaven vælges let på den indbyggede touch-skærm.

Intelligente knive i blenderen
Artisan K-400 fås i flere moderigtige farver - og med firkantet glaskande, hvor blendere før havde runde. Årets modefarve hedder Kyoto (lysegrøn).

Kenwood: Tag din bagning til nye højder
Titanium Chef Patissier kan både veje, smelte og røre.


Annonce
Annonce
Annonce