1. november 2023  |   Branchenyt  |   APPLiA  |   Branchenyt  |   Trends  |   Det smarte hjem  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte  |   Trends  |   Innovation

RørosHetta Sense

Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Branchenyt
Sponseret indhold
1. november 2023  |   af RørosHetta

God ventilation er vigtig for vores velbefindende. Den sørger for, at mados og anden uren luft erstattes af frisk, ren luft. Emhætten går derfor en afgørende forskel for dit indeklima.

Vi ved dog, at mange synes det er svært at bruge emhætten korrekt og at vælge den rigtige styrke på det rigtige tidspunkt. Moderne boliger er desuden så tætte, at det kan v.re ekstra kompliceret at sikre et optimalt luftskifte.

BEKYMRINGSFRIT

Vi sørger for at du ikke skal bekymre dig om ventilationen i dit køkken. Som den første producent i verden har vi integreret 11 smarte sensorer i emhætten. Emhætten starter automatisk og tilpasser sig hele tiden mængden af mados i lokalet.

Med vores verdensnyhed RørosHetta Sense skal du bare tænke på madlavningen – så sørger vores teknologi for resten. Lydløst og bekymringsfrit.

De 11 sensorer måler blandt andet temperatur, organiske lugte, CO2, CO, partikelniveau og fugtighedsniveau i luften. Takket være forskellige algoritmer, som er baseret p. et stort antal madlavningssituationer, ved den smarte emhætte præcis, hvordan den skal reagere. På den måde sikrer den optimal opfangning af mados og et optimalt indeklima til enhver tid.

Referenceværdierne er baseret på Verdenssundhedsorganisationens indeklimaanbefalinger.

DEN RIGTIGE VENTILATION PÅ DETRIGTIGE TIDSPUNKT

Mange tænder emhætten for sent. RørosHetta Sense er i gang, allerede inden maden begynder at ose. Niveauerne justeres derefter trinløst, så du kan nyde madlavningen.

Ventilationen efter servering af maden er også vigtig, så man får madlugten ud af huset, hvilket mange af os glemmer.

RørosHetta Sense lader derfor emhætten være tændt efter maden er færdig tilberedt, men i støjsvag tilstand, så man får madro.

Emhætten kan desuden nemt sættes i brugerstyret tilstand, hvis du vil tilsidesætte de automatiske indstillinger.

APP MED UENDELIGE MULIGHEDER

I appen kan du følge med i luftkvaliteten og på den måde sikre det bedst mulige indeklima. Du kan også overvåge og styre mad-lavningen, fx. se hvor længe maden har kogt med og uden låg, eller hvad temperaturen bør være inden du går i gang med at stege bøffen.

Ny katalog fra RørosHetta 2023
Vores katalog

Af RørosHetta

Vores historie begyndte i 1946 som blikkenslager- forretningen Røros Metall. Innovationstankegangen har været kernen i vores familievirksomhed fra dag ét, og produktionen har været mangfoldig. Vores unikke evne til at omstille og videreudvikle os – i kombination med en klar vision om altid at levere solidt håndværk af høj kvalitet – er årsagen til, at vi i dag leverer emhætter i verdensklasse.

Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvsstedet Røros. Om hvordan man kan skabe noget stort i små omgivelser. Kobberværket i Bergstaden har i flere hundrede år leveret ingeniørkunst i verdensklasse. I den eventyrlige by på fjeldet har det traditionelle og det moderne altid gået hånd i hånd.

Også i Røros Metall fik kobberet lov til at spille hovedrollen. I dag for-valter tredje generation 75 års industri-historie, bygget sten på sten, af dygtige og flittige fagfolk. Ovnplader, trækedler, pejsehætter og andet pejse- og ovn- udstyr var hjørnestenene i Røros Metall i en hel generation. Derefter kom campingvogne og facadekassetter, inden køleskabe og emhætter gjorde deres indtog. Gamle håndværkstraditioner suppleres nu med moderne teknologi, hvilket har bidraget til at skabe den bæredygtige virksomhed, som Røros Metall er i dag.

Hundredtusindvis af vores emhætter pryder skandinaviske hjem. Måske har vi verdens største udvalg af emhætter? Det er vi stolte af!

Vores passion for køkken- ventilation, hvor design og funktion går hånd i hånd, er garant for at du får et kvalitetsprodukt, som bringer dig glæde hver dag, år efter år.

Hvad er egentlig forskellen på os og de andre? Det er at du kan lege med materialer og former, nuancer og farver. Ligesom en mesterkok kan du komponere en emhætte helt efter din egen smag. Målet er altid at lave verdens bedste emhætte.

design | emhætte | indeklima | ny-teknologi | røroshetta | røroshetta sense | skræddersyet | smart home | trygbolig
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt satser på træningsudstyr
Distributionen af træningsmaskiner fra Total Gym overtages af Witt, som hermed bekræfter sin status som et af de mest alsidige medlemmer af APPLiA Danmark.

Fodbold sælger fjernsyn
Power forventer 20 % stigning i tv-salget under sommerens EM i fodbold. Erfaringen viser nemlig, at store sportsbegivenheder gør underværker for tv-salget.

APPLiA på folkemøde  
Inden længe er der folkemøde på Bornholm - og APPLiA er inviteret med i år.

Årets produkt 2024 
Norge har haft det i årevis - og nu får Danmark det også: en pris for årets bedste produkter inden for hvidevarer og elektronik.

Gå de vrede unge i møde…
APPLiA Europas formand opfordrer industrien til at sætte et eksempel.

Lov uden konsekvens
Som borger, som erhvervsdrivende og som forbruger har man en naturlig interesse i, at landets love håndhæves.

Norge 100 år – 18. juni 2024 
Den 18. juni 1924 kl. 14 trådte 33 herrer sammen på Oslo Børs. De stiftede en forening til varetagelse af fælles interesser for "radiointeresserede" firmaer.

Marked: Fin april 
Markedet 2024 er ikke kommet flyvende fra start. April-afsætningen for hårde hvidevarer i Danmark var dog, isoleret set og målt med APPLiA Danmark markedsdata, opløftende. En fremgang på 8% i værdi og 10,6% i styksalg.

2025 kan blive vendepunktet
Forbrugertillid er på vej tilbage - 2025 kan blive året, hvor afsætningen vender.

“En Amazon på reservedele”
Reservedele findes. 18 mio. reservedele til hvidevarer og elektronik ligger klar hos ASWO i Nordtyskland til at blive sendt ud i Europa via servicepartnere.

APPLiA Commercial – nyt netværk 
Ny EU-regulering og en række nye lovkrav er på vej til de virksomheder, der sælger hvidevarer til det professionelle marked.


Annonce
Annonce