Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse.
Der er en grund til at professionelle kokke og bagere sværger til damp. Damp tilfører madlavningen et gear mere. Bagværk hæver bedre og får en gylden og sprød skorpe. Stege bliver møre og sprøde. Grøntsager og fisk får en utrolig lækker konsistens. Samtidig forbliver vitaminer og mineraler inde i råvarerne. En dampovn er sund tilberedning af maden, som også smager langt bedre.
Selv resterne bliver mere velsmagende
Damp er også fortrinligt til at genopvarme gårsdagens retter med et langt mere velsmagende resultat end hvis resterne har været en tur i mikroovnen. Fx er en pizza næsten lige så god dagen efter, hvis den genopvarmes med damp.
Ovnrengøring – er der nogen, der melder sig?
Nej tak. Overspringshandlingerne står i kø, når ovnen trænger til en grundig omgang. Derfor opfandt De Dietrich i sin tid ’Pyrolyse’ (et program, hvor ovnen rengør sig selv). Genialt. Indtil nu har denne funktion ikke været forenelig med dampovne; men endnu en gang er De Dietrich pionerer. De Dietrich DOR 7586A er verdens første dampovn med pyrolyserengøring. Tør blot asken af med en fugtig klud bagefter, og ovnen er skinnende ren igen.
Eksklusivt design
Eksklusiviteten understreges af det flotte kobberudtryk sammen med grebet og metalbeslaget omkring displayet, som minimerer fedtaftryk fra fingre – normalt ellers uundgåeligt på ovne med glasoverflader og/eller touch betjening. Let og intuitiv betjening via drejehjulet, som også fungerer som trykknap.
Vejl. pris: 20.999 DKK.
De Dietrich
De Dietrich er en fransk hvidevareproducent, kendt for produkter af meget høj kvalitet og med sans for detaljer. Deres produkter har modtaget det anerkendte franske mærkat ”Origine France Garantie”; et kvalitetsstempel, der signalerer gennemsigtighed omkring fremstilling og oprindelse, for derved at gøre det lettere for forbrugeren at finde fremragende og prestigefyldte kvalitetsprodukter. De Dietrich er opfinder af pyrolysen, som de har videreudviklet med ’Pyro-turbo’, hvor ovnens ventilator tages i brug. Den øgede bevægelse af luften sikrer, at ovnrummets mange hjørner og hulrum rengøres.
damp | dampovn | næringsstoffer | ovn | ovnrens | pyrolyse | sundmad | vitaminerLæs også....
Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!
Nu lancerer franske Brandt en minimalistisk serie af ovne, der både har dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring.
Selv de grønneste hvidevarer bliver sorte, hvis du bruger dem forkert. Her gode råd til brug af ovnen.
Miele har udviklet to nye ovn-finesser, som firmaet i første omgang har valgt at teste på det danske marked. Den første finesse hedder Smart Food ID og fungerer ligesom mobilens ansigtsgenkendelse – bare med mad. Den anden nye finesse hedder Smart browning control, og den er specifikt rettet mod den evigt populære livret: pizza!