14. marts 2022  |   Hvidevarer  |   Kold  |   Vinkøleskabe

Sådan får du vinen til at smage bedre

Få det fulde udbytte af dine vine og slip for at bekymre dig om luftfugtighed, holdbarhed, serveringstemperatur m.m. Witt har netop lanceret et stort og fantastisk flot sortiment af vinskabe – der tilmed er til at betale.

Vinkøleskabe
Sponseret indhold
14. marts 2022  |   af Witt

Rigtig mange prioriterer et godt glas vin, også i hverdagen. Oplevelsen kan dog nemt gå hen og blive middelmådig, hvis vinen fx har været opbevaret i en reol i køkkenet. Et vinskab gør alle vine bedre – dyre som billige – og opgraderer samtidig dit køkken.   

Giv dine vine de bedste betingelser, så du kan nyde de skønne dråber – og aldrig mere behøver frygte, at du ikke har en serveringsklar vin, når du trænger til at slappe af efter en lang dag.

Konstant temperatur

Vin kræver en konstant og passende temperatur. Rødvin og hvidvin kræver forskellige temperaturer, og en af de helt store fordele ved Witts vinskabe er, at du kan indstille temperaturen præcis efter, hvad der er bedst for dine flasker. Skabene har to temperaturzoner, som kan indstilles individuelt ved hjælp af touch-panelet. Så du kan sagtens opbevare både rød-, hvid- og rosévine i samme skab.

Ingen lys, tak

Ingen vin har godt af sollys. Af samme årsag fyldes rødvine, som normalt lagres længst, i farvede flasker. Witts vinskabe har tonede og hærdede UV-glasdøre (med alarm), så vinene kan hvile trygt og sikkert og skånet mod UV-stråler. Elegant dæmpet LED-belysning giver et super overblik. Et aktivt kulfilter sikrer god luftkvalitet og forhindrer eventuelle lugte eller mados fra omgivelserne i at skade vinene.

Nye tendenser

Sortimentet er varieret, men især de integrerbare modeller med touch-låge matcher tidens stilrene, grebsfri køkkener perfekt. Hvis du er mere til gin & tonic, bør du overveje det perfekte ’barskab’: halvt vinskab, halvt drinksskab, hvor spiritus, flasker og dåser kan opbevares ned til 1°C. Oplagt til isterningerne også, så de er tættere på festens midtpunkt i stedet for fryseren, uden at de forgår helt så hurtigt som ved spisebordet.

Du kan også vælge et ’champagneskab’ med samme lave temperaturindstilling (fra 1°-18°). Så er propperne altid klar til at springe ved førstkommende festlige lejlighed. Eller når du bare trænger til lidt hverdagsluksus.

Priser fra 6.999,- DKK

Se hele vinskabssortimentet fra Witt her: https://www.witt.dk/brands/witt/produkter/vinkoelere

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-pCxF94lHXh

Læs mere om Witt: https://www.hvidvare-nyt.dk/det-vilde-witt/

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

forbrugeradfærd | hvidevarer | køkkentrend | moderne køkkenvarer | vinkøl | vinkøleskab | vinopbevaring | vinoplevelse | vinskab | vintemperatur | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Kompakt vinkøleskab med Vivino
Asko har netop introduceret en kompakt udgave af deres avancerede vinkøleskab med adgang til Vivino, som hjælper med at holde styr på din vinsamling.

Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Udstil de kolde drikke
Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.

Skabet er vinkender
ASKOs eksklusive serverings- og opbevaringsskab til vin (WCN311942G) ved alt om sit indhold.

ASKO Vinkøleskab
Det nye ASKO vinkøleskab til servering og opbevaring er det nærmeste du kan komme en fuldt udstyret vinkælder, som du kan placere hvor som helst.

ASKO: Vivino sidder i skabet
Den integrerede Vivino-app leverer en guldgrube af vinviden.

Gram: Små og store vinskabe til indbygning
Vinskabet glider flot ind i køkkenets indretning - her den største model på 60 centimeter.

Din vinkælder i køkkenet
Der er både fornuft og forkælelse i et vinskab. Det opbevarer vinen under optimale forhold – og pirrer forventningens glæde ved at udstille de fine flasker.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce