1. maj 2023  |   Hvidevarer  |   Kold  |   Køl

Samsung tror på det kloge køleskab

Drømmen om at gøre køleskabet til hjemmets digitale samlingspunkt lever videre – nu i 32 tommer.

Køl
1. maj 2023  |   af Søren Bang Hansen

Vi skal over 20 år tilbage for at finde de første smart-køleskabe med touch-skærm på fronten. Men ideen er endnu ikke slået igennem – skønt den giver god mening: I mange hjem fungerer køleskabet jo som opslagstavle med en skov af huskesedler, beskeder og børnetegninger. Det må kunne gøres smartere. Og Samsung arbejder på sagen.

En af de mest spændende nyheder på årets CES-messe var ”Samsung Bespoke 4 Door Flex with Family Hub+”. Frontens lodrette touch-skærm måler 32 tommer og er næsten dobbelt så stor som i tidligere modeller.

Køleskabet er her et kontrolcenter for det smarte hjem.

Skærmen er et kontrolcenter for hjemmets opkoblede apparater, men den kan også vise tv-programmer, madopskrifter, kalendere mm. Med Google Fotos kan du nyde familiens billeder uden at plastre køleskabet til med papir og magneter. Eller måske er du mere til malerier og plakatkunst?

Det lodrette format matcher Samsungs strømlinede Bespoke-design – og så er det jo perfekt til TikTok-videoer og ”de korte” fra YouTube.

Som navnet fortæller, har køleskabet fire døre. I første omgang markedsføres det i USA og Korea, men også Europa får i løbet af året glæde af en ny udgave af Samsungs Family Hub-software.

Alt er forbundet

Jong-Hee Han fra Samsung Electronics åbnede CES-pressekonferencen med et ønske om mere harmoni i den opkoblede verden. En vigtig del af dette er, at forbrugerne kan tilslutte flere af deres enheder, uanset om de kommer fra Samsung eller et partnermærke. Dette er muligt med den såkaldte Matter-standard.
SmartThings Station (billedet) er det første Samsung-produkt, der har Matter indbygget fra starten. Hermed opgraderes Samsungs trådløse oplader til en smart home-hub, der kan ændre tilstanden i dit smarte hjem med et tryk på en knap.

køleskab | samsung | smart home
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Liebherr: skuffer i steder for hylder
I det moderne køkken er skabe for længst skiftet ud med skuffer. Nu er det køleskabets tur.

Længere friskhed i køleskabet handler om teknik
Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

Det clairvoyante køleskab
Måske er overskriften en tilsnigelse, men med GORENJEs AdaptTechfinesse kan køleskabet faktisk forudsige dine handlinger.

Gode råd til brug af … køleskab
Selv de grønneste hvidevarer bliver sorte, hvis du bruger dem forkert. Her gode råd til brug af køleskabet.

Gorenje: Køleskabet kender dine vaner
Køleskabet lærer dine vaner at kende - og forudser, hvornår du åbner det.


Annonce
Annonce