15. juni 2020  |   Kort nyt

Shop-in-shop: El-Gården flytter ind hos Kvickly

El-gården og Kvickly i Varde har indgået samarbejde om en godt 100 kvadratmeter stor El-Salg-butik – inde i Kvickly.

Kort nyt
15. juni 2020  |   af Søren Bang Hansen

I godt en måned har kunderne hos Kvickly i Varde haft mulighed for at shoppe et bredt udvalg af hårde hvidevarer og forbrugerelektronik i en ca. 100 kvadratmeter stor El-Salg-butik inde i selve Kvickly-supermarkedet.

Butikken er en såkaldt shop-in-shop. Den er resultatet af et samarbejde, som El-gården og Kvickly Varde indgik tidligere på året, fortæller Anni Thomsen, adm. direktør i El-gården.

– Vi havde planlagt den store åbning før påske, men da Danmark lukkede ned, ændrede vi planerne og lavede en stille åbning. Det har så til gengæld givet os mulighed for at få arbejdsgangene på plads i ro og mag. Med en placering inde i Kvickly får vi selvsagt en større kundegennemstrømning. Og mulighed for at fange interessen hos en bredere målgruppe end dem, der kommer forbi vores hovedbutik på Nordre Boulevard. Vi skal naturligvis være der, hvor kunderne er. Og vi kan allerede nu se, at det skaber en interesse at være til stede inde i Kvickly, siger Anni Thomsen.

Hybridbutik

I sådan en ”butik-i-butikken” er pladsen begrænset, så her er ikke mulighed for at udstille alle EL-Salg-kædens godt 12.000 varenumre. Derfor vil der være produkter, herunder lamper og lyskilder, som El-gården fortsat primært sælger fra butikken på Nordre Boulevard og via Lampeexperten.dk.

Men de varer, som ikke er fysisk tilgængelige i butikken i Kvickly, vil kunne bestilles fra touch-skærme inde i butikken, som giver kunderne adgang til kædens fulde sortiment. Alle varer kan købes med levering og installering hjemme hos kunden, til udlevering hos hvidevarelageret på Nordre Boulevard eller med levering i Kvickly.

– Hermed har vi skabt en hybrid mellem det at handle i en fysisk butik og at handle på nettet. Det er et koncept, der også kendes fra andre lande, hvor meget handel foregår på nettet. Kunderne får rådgivningen og den gode service, som de kender os for. Og de får samtidig adgang til et af de største sortimenter inden for forbrugerelektronik. Vi kan se, at kunderne reagerer positivt på denne mulighed, siger Anni Thomsen.

Godt for byen

Hos Kvickly i Varde er adm. direktør Michael Thygesen også glad for det nye samarbejde med El-gården.

– Vi er to butikker, der matcher hinanden rigtig godt. El-gården er kommet ind i Kvickly med et sortiment, vi ikke havde i forvejen. Så samarbejdet skaber en mere spændende totaloplevelse for vores kunder i varehuset. Det er også rigtig godt for byen, at kunderne dagligt bliver mindet om, at vi har en række spændende butikker i byen med højt serviceniveau og et bredt udvalg af varer. Jeg ser store perspektiver i denne type samarbejder, og jeg glæder mig til at se, hvordan det kan udvikle sig, siger Michael Thygesen.

På grund af corona-udbruddet slog butikken-i-butikken dørene op uden den store festivitas. Men El-gården lover en behørig åbningsfest senere på året, når corona-situationen tillader det.

Butikschef Lasse Kristensen og sælger Daniel Karlsen i den nye “butik-i-butikken”.
el-gården | kvickly
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
To nye i Retur-familien
APPLiA Danmark og Elektronikbranchen var blandt stifterne af den kollektive ordning El-retur i 2005.

APPLiA datoer i 2024
APPLIA Danmark er klar med sine medlemsaktivteter i 2024.

Madspild: ny bestyrelse  
Kampen mod madspild er ikke slut.

Black Week slog rekorder
Black Friday 2023 var udfordret - og forventningerne var på forhånd beskedne.

“Viking Dinner” på CES 2024
CES (Consumer Electronics Show) kører i dagene 8.-12. januar i Las Vegas.

Bang & Olufsen ind i Elektronikbranchen
Bang & Olufsen (B&O) har valgt fra 1. januar 2024 at være medlem af Elektronikbranchen.dk

September uden markedsløft
September 2023 blev tiende måned i træk, der præsterede under niveau sammenlignet med sidste år .

Elgiganten med plus i perfekt storm
Elgiganten er tilfreds med at kunne præstere et positivt årsregnskab for 2022-2023. 

Nilfisk på Marmormolen
Nilfisk, et af APPLiA Danmarks danske medlemmer, er netop flyttet ind i hovedkontor.

Forbrugerne: pæne køkkener
OK Køkkenrenovering fortæller, at den gennemsnitlige ordre er vokset med 10 % i første kvartal af 2023.

Power åbner i Sverige
Power, der for nogle år siden etablerede sig i det danske marked med salg af hvidevarer og elektronik, er nu rykket ind i Sverige.


Annonce