15. oktober 2020  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte

Siemens: Emhætten er en lysende glasplade

Med Siemens glassdraftAir får du elegant design og høj udsugningseffekt.

Emhætte
15. oktober 2020  |   af Søren Bang Hansen

Den nye glassdraftAIR fra Siemens tager ikke bare madosen fra dine gryder og pander. Den tager også pusten fra dig med et næsten usynligt design og baggrundsbelysning i netop din yndlingsfarve. Med Home Connect-appen kan du tilpasse lyset i op til 256 farvenuancer. Du kan også justere emhættens udsugning uden at rejse dig fra spisebordet.

Når der ikke laves mad, kan emhætten køres ned, så den forsvinder helt bag kogepladen.

Ved madlavning dannes et ”luftgardin” bag panelet, der optimerer luftstrømmen, så os og damp fra alle kogezoner trækkes direkte ind i emhætten. En intelligent sensor sørger for, at udsugningseffekten automatisk justeres efter behovet. Emhættens kulfrie iQdrive-motor har fremragende ydeevne og arbejder så tyst, at man næsten ikke hører andet end madens simren.

Det ideelle supplement til glassdraftAir-designet er Siemens’ activeLight kogeplade (EX878LYV5E). I stedet for afmærkede kogezoner har den et interaktivt blåt lys, der indikerer, hvor gryder og pander frit kan placeres. Kogepladen og emhætten kommunikerer indbyrdes via cookConnect, så mange af emhættens funktioner kan betjenes direkte fra kogepladen.

app | emhætte | ifa 2020 | kogeplader | siemens | smart home
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Smart rørføring fra emhætten gavnet dit indeklima
EICO Prime Flow er en ny og patenteret systemløsning til rørføring, der samles uden brug af værktøj eller tape.

Ny hovedkatalog fra RørosHetta
Vores nye katalog indeholder mange spændende nyheder.

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Nye regler for emhætter
Selvopfundne danske særregler var fra 1. januar 2021 med til at hindre afsætningen af emhætter og emfang i nybyggeri i Danmark.


Annonce