1. oktober 2023  |   Branchenyt  |   APPLiA  |   Branchenyt  |   Trends  |   Det smarte hjem  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte  |   Trends  |   Innovation

Skæddersøm og frit farvevalg

Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Branchenyt
Sponseret indhold
1. oktober 2023  |   af RørosHetta

Du kan lege med materialer, former og farver. Vi skræddersyr ogsåemhætter efter millimetermål. Vil du have en ekstra bred emhætte? Eller en frithængende emhætte i et køkken med højt til loftet? Det skal vi nok ordne.

På flere af vores emhætter kan du også frit vælge farve uden pristillæg. Du kan lade dig inspirere af farvespillet i minerne i Røros, af udsigten uden for vinduet eller farverne på dine møbler. Du kan frit vælge den farve du ønsker at emhætten skal males i, så den passer til dit køkken og er tilpasset helt efter din egen stil. Slip kreativiteten løs, og design en emhætte præcis som du vil have den.

Hvilke emhætter kan jeg ændre farve på?

Emhætterne kan leveres i tre forskellige glansgrader. “Standard” svarende til glansgrad 35, “Mat” svarende til glansgrad 10 og “Højglans” med glansgrad 95.

Derudover kan flere modeller tilpasses med valgfrit metal og valgfri finish. Klik på billedet for at læse og downloade vår katalog.

Ny katalog fra RørosHetta 2023

Kig efter dette symbol for emhætter, som fås i valgfrit farve.

Kig efter dette symbol for emhætter, som fås i valgfrit PVD-metal.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Af RørosHetta

Vores historie begyndte i 1946 som blikkenslager- forretningen Røros Metall. Innovationstankegangen har været kernen i vores familievirksomhed fra dag ét, og produktionen har været mangfoldig. Vores unikke evne til at omstille og videreudvikle os – i kombination med en klar vision om altid at levere solidt håndværk af høj kvalitet – er årsagen til, at vi i dag leverer emhætter i verdensklasse.

Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvsstedet Røros. Om hvordan man kan skabe noget stort i små omgivelser. Kobberværket i Bergstaden har i flere hundrede år leveret ingeniørkunst i verdensklasse. I den eventyrlige by på fjeldet har det traditionelle og det moderne altid gået hånd i hånd.

Også i Røros Metall fik kobberet lov til at spille hovedrollen. I dag for-valter tredje generation 75 års industri-historie, bygget sten på sten, af dygtige og flittige fagfolk. Ovnplader, trækedler, pejsehætter og andet pejse- og ovn- udstyr var hjørnestenene i Røros Metall i en hel generation. Derefter kom campingvogne og facadekassetter, inden køleskabe og emhætter gjorde deres indtog. Gamle håndværkstraditioner suppleres nu med moderne teknologi, hvilket har bidraget til at skabe den bæredygtige virksomhed, som Røros Metall er i dag.

Hundredtusindvis af vores emhætter pryder skandinaviske hjem. Måske har vi verdens største udvalg af emhætter? Det er vi stolte af!

Vores passion for køkken- ventilation, hvor design og funktion går hånd i hånd, er garant for at du får et kvalitetsprodukt, som bringer dig glæde hver dag, år efter år.

Hvad er egentlig forskellen på os og de andre? Det er at du kan lege med materialer og former, nuancer og farver. Ligesom en mesterkok kan du komponere en emhætte helt efter din egen smag. Målet er altid at lave verdens bedste emhætte.

design | emhætte | indeklima | ny-teknologi | røroshetta | røroshetta sense | skræddersyet | smart home | trygbolig
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
“En Amazon på reservedele”
Reservedele findes. 18 mio. reservedele til hvidevarer og elektronik ligger hver dag klar hos ASWO i Nordtyskland.,

APPLiA Commercial – nyt netværk 
Ny EU-regulering og en række nye lovkrav er på vej til de virksomheder, der sælger hvidevarer til det professionelle marked.

Fra nul til noget 
Vi har regler. Men har vi også håndhævelse? EU har siden 2005 haft producentansvar inden for elektronik, hvidevarer og batterier - og får i nærmeste fremtid også producentansvar for andre områder, fx. fiskegrej og emballage.

Elgiganten udvider med salg af brugte hvidevarer
For få måneder siden lancerede Elgiganten konceptet "Ny Start", der hidtil kun har dækket over salg af brugte telefoner. Nu udvider elektronikkæden med salg af brugte hvidevarer.

APPLiA med stabil bestyrelse 
APPLiA Danmark har i nogle år haft en stabil bestyrelse - og det er også tilfældet efter foreningens generalforsamling i 2024.

APPLIA: ikke bare snak  
2023 var et år med usædvanlig gode politiske resultater for APPLiA Danmark og Elektronikbranchen.dk.

DI: Fradrag for reparationer  
"Vi skal sikre et effektivt marked for reparationer, hvor det kan betale sig at reparere frem for at købe nyt. Danske forbrugere skal kunne trække udgifter til reparation af elektronik og hvidevarer fra".

Alfreds anvisninger 
Hvordan lykkes man med at sælge kvalitetsprodukter i et trægt marked? Det var temaet, da APPLiA 18. april 2024 afholdt branchedag og årsmøde på KolleKolle i Værløse.

Samsung: styr med apps
Det digitale hjem styres af apps - for on-boarding af nye produkter, for energiforbrug og for at slukke produkterne.

Bosch-Siemens ser lyst på fremtiden
Den 11. april løftede selskabet sløret for regnskabsåret 2023 med en omsætning på 14,8 milliarder euro. Som ventet er det lavere end under corona-boomet, men BSH vandt vigtige markedsandele og venter fremgang.

APPLiA Markedsdata bliver nordiske  
APPLiA (og tidligere FEHA) har i mere end 30 år leveret grundlæggende markedsdata om afsætningen i det danske marked til sine medlemmer.


Annonce
Annonce