26. april 2023  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte

Smart rørføring fra emhætten gavnet dit indeklima

EICO Prime Flow er en ny og patenteret systemløsning til rørføring, der samles uden brug af værktøj eller tape.

Emhætte
26. april 2023  |   af Søren Bang Hansen

Emhætten bliver tit undervurderet i spørgsmål om indeklima, men faktisk er den et af de vigtigste elementer. Din emhætte kan være nok så smart, men hvis installationen ikke er udført korrekt, kan du ende med et dårligt indeklima, hvor bakterier trives og lægger sig på overfladerne i køkkenet.

Når du vælger emhætte, skal du derfor samtidig tage stilling til, hvilken løsning du ønsker til at transportere os og em ud af dit køkken.

EICOs bedste bud er det helt nye og patenterede Prime flow-system, som giver mange muligheder for nem og pladsbesparende installation. Ifølge producenten findes der ikke noget andet luftkanalsystem, der transporterer os og em lige så effektivt, sikkert og støjsvagt som Prime flow. Systemet indeholder flade og runde kanaler og aerodynamisk optimerede bøjninger, som passer til enhver emhætte med Ø150 mm eller 90×220 mm tilslutning – både i udsugnings- og recirkulationstilstand.

Tryk, klik, færdig

Installationen af Prime flow kunne næppe være nemmere. Universalsamlinger med klikelementer og integrerede dobbelttætninger giver pålidelige og lufttætte forbindelser, som samles ved først og fremmest at bruge ørerne: Når kliklyden høres, kan man gå videre til næste samling. Det hele klares uden brug af værktøj, silikone eller tape.

De universelle sammenkoblinger har fleksible zoner. I praksis betyder det, at hver samling kan bøjes op til 15 grader i enhver retning. Det er en stor praktisk fordel ved monteringen, fordi det giver ekstra fleksibilitet og sparer installationstid.

Den kompakte størrelse og minimale monteringshøjde på Prime flow gør, at systemet kræver mindre plads end mere traditionelle flexrørsystemer.

Kanalsystemet har en helt glat inderside på rørene, som giver minimal luftmodstand og smudsaflejring. Systemet reducerer turbulens, og dermed reduceres tryktabet væsentligt. Det øger mængden af luft, som gennemstrømmer kanalen, så emhætten opererer mere effektivt og støjsvagt.

Det nye Prime flow-system har en aerodynamisk konstruktion i kanal og bøjninger, som giver mange muligheder for nem og pladsbesparende installation. Til gavn for indeklimaet.

eico | emhætte | prime flow-system
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Ny hovedkatalog fra RørosHetta
Vores nye katalog indeholder mange spændende nyheder.

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Nye regler for emhætter
Selvopfundne danske særregler var fra 1. januar 2021 med til at hindre afsætningen af emhætter og emfang i nybyggeri i Danmark.

Prisvindende gaskogesktion har integreret emhætte
EICO lancerer i 2022 den prisvindende gaskogesektion NikolaTesla Flame fra italienske Elica.


Annonce
Annonce
Annonce