15. marts 2020  |   Små-el  |   Kaffe  |   Espresso

Smeg køber la Pavoni

Smeg kunne i efteråret annoncere købet af La Pavoni.

Espresso
15. marts 2020  |   af Henrik Egede

Smeg kunne i efteråret annoncere købet af La Pavoni, en historisk virksomhed, der producerer kaffemaskiner til privat og professionel brug.

La Pavoni, som blev grundlagt i 1905 og er baseret i Milano, er blevet en førende producent af espressomaskiner ved at konkurrere på high-end-markedet. Virksomheden er kendt for produkter af høj kvalitet, og målet er, at købet skal skabe synergier, der vil styrke begge virksomheder.

Dette køb vil strategisk give de to virksomheder mulighed for at dele deres knowhow og fælles passion for deres produktsortimenter, sætte fokus på design og detaljer og samtidig styrke den kvalitet, der ligger i “Made in Italy”.

kaffemaskiner | la pavoni | smeg
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien
Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet "House of Coffee."

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Soul opfylder dine bønner
De'Longhis nye Primadonna Soul er udstyret med såkaldt Bean Adapt-teknologi, der automatisk tilpasser indstillingerne til den valgte bønne.


Annonce
Annonce