31. oktober 2023  |   Branchenyt  |   Personer

Smeg Nordic styrker sit salgsteam i Danmark

Smeg Nordic har for nylig styrket sit salgsteam i Danmark ved at byde den erfarne sælger Thomas Mogensen velkommen om bord. Thomas vil spille en nøglerolle i at fremme Smegs voksende tilstedeværelse på markedet og styrke virksomhedens relationer med kunder og forhandlere i Danmark.

Personer
Sponseret indhold
31. oktober 2023  |   af SMEG

Smeg Nordic har for nylig styrket sit salgsteam i Danmark ved at byde den erfarne sælger Thomas Mogensen velkommen om bord. Thomas vil spille en nøglerolle i at fremme Smegs voksende tilstedeværelse på markedet og styrke virksomhedens relationer med kunder og forhandlere i Danmark.

Med en solid baggrund inden for salg og omfattende erfaring med at arbejde inden for detailhandlen er Thomas en værdifuldt tilføjelse til Smeg Nordic. Før Thomas kom til Smeg, arbejdede han hos flere virksomheder i branchen, senest hos Stelton, og han har gennem årene opbygget et imponerende netværk af succesfulde kunderelationer.

Thomas vil supplere det danske salgsteam for Smeg Nordic, hvor Ole Carstensen er Key Account Manager og Area Sales Manager for Jylland, mens Thomas Mogensen vil tage sig af Sjælland, Fyn og øvrige øer.

Smeg Nordic ser frem til at drage fordel af Thomas´s viden og kompetencer for at fortsætte med at udvikle og styrke sin tilstedeværelse på det danske marked ved at fortsætte med at tilbyde premiumprodukter med fokus på høj teknologi og design.

Jeg har været glad for at kunne sige ja til udfordringerne hos Smeg, da det føltes rigtigt i maven at blive en del af team Smeg og Smeg-familien,” siger Thomas selv om sin nye rolle hos Smeg Nordic.

Er du en eksisterende eller kommende Smeg-kunde? Tøv ikke med at kontakte Thomas eller Ole.

Thomas Mogensen

Area Sales Manager DK, Smeg Nordic

thomas.mogensen@smeg.dk

+45 27 52 48 81

Ole Frehr Carstensen

Key Account Manager DK, Smeg Nordic

ole.carstensen@Smeg.dk

+45 2714 7492

organisation | smeg
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Claus Larsen i APPLiAs bestyrelse 
Søren Rye, Mieles tidligere nordiske og baltiske direktør, har søgt nye græsgange i USA og Mexico, hvilket medfører en rokade i APPLiA Danmarks bestyrelse.

APPLiA på Sydpolen
APPLiA Europes formand, Hakan Bulgurlu fra Beko/Arcelik, tilbragte december 2023 med at blive den første tyrkiske person, der nåede Sydpolen.

Kunstig intelligens – plus menneskelig fornuft
Kunstig intelligens bringer store gevinster, men vi skal huske, at teknologien netop er kunstig – og ikke nær så menneskelig, som den ofte kan fremstå, lyder budskabet fra Claus Holm, der er direktør for Samsung i Danmark.

Ny salgschef i Thermex
Dennis Morild er tilbage i Danmark som ny salgschef for Thermex Scandinavia.

Hvorfor hitter produkter i raketfart?
Hvordan kan det være, at nogle produkter pludselig bliver trendy? Kan succesen forudsiges – og hvad bliver det næste store? Vi spurgte fremtidsforsker Anne-Marie Dahl fra Futuria.

Bjarne opfandt opvasketabs
Der er ting, som mennesker over hele verden genkender og bruger uden at skænke det en tanke. For eksempel opvasketabs. Den lille vaskebrik blev opfundet af Bjarne Skindhøj i den østjyske by Hammel tilbage i 1986. Her er historien. AF METTE GRITH SØRENSEN. JOURNALIST, JFM

Grundig – ny distriktschef
Grundig - ny distriktschef i Midt- og Nordjylland

Morten Liengaard: 25 år i BSH
Administrerende direktør i BSH Hvide-varer A/S, Morten Liengaard, kan 1. november 2021 fejre 25 års jubilæum hos den tyske producent.

Ny formand for APPLiA
Guillaume Lasnier fra Groupe SEB er ny formand for APPLiA Danmark

Miele Danmark: direktørskifte
Direktør-rokade i Miele.

Kristian Hansen Stopper i Gorenje/Asko
Kristian Hansen er stoppet i Gorenje Group.


Annonce
Annonce