1. marts 2022  |   Produktnyt

SMEG vinder designpriser

I over 70 år har SMEG produceret hvidevarer og køkkenprodukter, der kombinerer design med innovative funktioner.

Produktnyt
1. marts 2022  |   af Henrik Egede

I over 70 år har SMEG produceret hvidevarer og køkkenprodukter, der kombinerer design med innovative funktioner. Nu belønnes dette arbejde med flere Good Design Awards. Siden 1950 har dette program uddelt priser til innovative koncepter, der opfylder krav som ny teknologi, karakteristisk design og kvalitetsmaterialer. Disse kriterier er senest udvidet med energieffektivitet og bæredygtighed.

I hvidevare-kategorien modtog følgende produkter Good Design Award 2021:

Omnichef-ovnen, som med Galileo Multicookingteknologi kombinerer tilberedning i traditionel ovn, dampovn og mikroovn (lanceres i Norden til foråret).

Area-induktionskogepladen på 90 cm i sølvfarvet keramisk glas med 7 tommer touchdisplay.

Alta-loftemhætten i mat hvid og rustfri stål, den vertikale emhætte på 90 cm i Dolce Stil Novo-æstetik med sort glasoverflade og elegante kobberdetaljer samt Portofino-gaskomfuret og -induktionskomfuret på 90 cm med dobbeltovn og enkle og rene linjer som i professionelle køkkener.

Blandt de små køkkenprodukter blev følgende produkter præmieret: Minielkedlen med en kapacitet på 0,8 liter, der passer perfekt til små hjem og kontorer, og håndmixeren med retrodesign og detaljer i krom.

good design award 2021 | smeg
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Sådan får du flest vitaminer ud af din mad
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]

Køleskabet isoleret med lava
Verdens første fryseskab med energiklasse B blev præsenteret af Liebherr på IFA. BluRox er isoleret med knuste lava-sten.

Kogesektion i topklasse
Phantom er EICOs egen serie af ”aspiration hobs”, som samler emhætte og induktionskogesektion i ét produkt.

Kaffe i farver
Melitta LatteSelect er en fuldautomatisk kaffemaskine i stilrent design. Den store farveskærm med billeder af de forskellige kaffedrikke giver en intuitiv betjening.

Varm luft og grill
OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1 Digital er et langt navn, men det fortæller en del om produktet.

Bæredygtig støvsuger
Den trådløse Green 800 fra Electrolux er fremstillet af 65 procent genbrugsplast.

8 kilo isterninger i skuffen
Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Et væld af lækre konsistenser
Nu lancerer Braun en blender, som giver dig lige den konsistens, du leder efter til din madlavning.

Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Drik din køkkenhave
Frugt, bær og grøntsager fra haven forvandles til sund og lækker juice, når du propper høsten i Witt Premium Slowjuicer.

Udstil de kolde drikke
Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.