13. juni 2022  |   Produktnyt

Smukke og smarte Samsung-nyheder

På det digitale sommer-event ”Bespoke Home 2022” afslørede Samsung nye produkter i Bespoke-serien, som skiller sig ud med et stilrent og fleksibelt design.

Produktnyt
13. juni 2022  |   af Søren Bang Hansen

I år tilbyder Samsung Bespoke-produkter til hele hjemmet, inklusive de nye AI-drevne Bespoke-ovne, der lanceres i Norden sidst på året. Ovnen har indbygget kamera, så den kan genkende ingredienser, og via SmartThings-appen kan man overvåge maden, så den ikke brænder på.

– Bespoke Home handler om vores vision om at skabe et bedre liv derhjemme gennem inspirerende design, tilpasning og smarte funktioner. I år er vi glade for at kunne bygge videre på dette ved at tilbyde forbrugerne flere måder at udtrykke sig på, og opleve flere forbundne faciliteter med Bespoke, siger Rikard Fornbäck, produktchef for hvidevarer hos Samsung i Norden.

AI til vasketøjet
I tredje kvartal er der nordisk premiere på en ny vaskemaskine og tørretumbler, der også bygger på AI (kunstig intelligens).
Den rummelige vaskemaskine har AI OptiWash, der optimerer mængden af vand og vaskemiddel.
AI-tørretumbleren overvåger vandindholdet med en forbedret sensor og styrer automatisk cyklustid og temperatur for at undgå overophedning. Smart Dial-funktionen genkender brugerens foretrukne vaske- og tørreindstillinger.

Et smartere hjem
I juni lancerer Samsung SmartThings Home Life globalt. Her er tale om en forbindelseshub, der kombinerer seks vigtige hjemmetjenester: madlavning, energiforbrug, tøjpleje, dyrepleje, luftpleje og hjemmepleje. Det er muligt at tilpasse, hvordan de forskellige enheder arbejder sammen.
SmartThings vil også spille en vigtig rolle i Samsungs partnerskab med den globale teknologileder ABB, som sigter på at udvikle en omfattende løsning til fremtidens smarte hjem.

JaeSeung Lee
Nyhederne blev præsenteret på et digitalt event. Værten var JaeSeung Lee, som er Samsungs President and Head of Digital Appliances.
produktnyt | samsung | smart home
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Produktnyt
Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Prime Flow® – den ideelle rørføring – samles helt uden brug af værktøj eller tape  
Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din […]

Produktnyt
Vi samlede de nyeste produkter i markedet..


Annonce