15. april 2021  |   Små elektriske apparater  |   Kaffe  |   Espresso

Soul opfylder dine bønner

De’Longhis nye Primadonna Soul er udstyret med såkaldt Bean Adapt-teknologi, der automatisk tilpasser indstillingerne til den valgte bønne.

Espresso
15. april 2021  |   af Søren Bang Hansen

En korrekt indstillet kaffemaskine er afgørende for resultatet. Malingsgrad, kaffemængde og temperatur skal være perfekt tilpasset den enkelte kaffebønne. Derfor er De’Longhis nye Primadonna Soul udstyret med såkaldt Bean Adapt-teknologi, der automatisk tilpasser indstillingerne til den valgte bønne.

Maskinen har op til 21 forudindstillede drikke som fx Cortado, Iskaffe og Long Black. Du kan selv indstille kaffens styrke, mængde og temperatur på det intuitive touchdisplay og udvikle dine egne favoritopskrifter. Disse kan gemmes under din egen brugerprofil, så de altid er lige ved hånden. Her er plads til fem forskellige profiler, så alle kan få deres yndlingskaffe.

LatteCrema-systemet gør det nemt at skabe en perfekt cappuccino med samme densitet, cremethed og temperatur hver gang. Her blandes damp, luft og mælk i de rette proportioner for at skabe den bedst mulige mælkeskum direkte i koppen. Systemet kan også skumme plantebaserede mælkedrikke som havre- og mandelmælk.

Modellen findes også i en udgave med medfølgende kaffekande i glas, så du kan lave en hel kande kaffe til dine gæster.

delonghi | kaffe | kaffemaskiner
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Smeg køber la Pavoni
Smeg kunne i efteråret annoncere købet af La Pavoni.