15. juni 2021  |   Små elektriske apparater  |   Støvsugere  |   Robots

Støvsug med stemmen

Som den eneste robotstøvsuger på markedet kan iRobot Roomba i7/i7+ rengøre bestemte navngivne zoner med en enkelt kommando via stemmestyring.

Robots
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

Når børnene krummer under spisebordet, eller vælter skålen med popcorn foran sofaen, er det godt af have en iRobot Roomba i7/i7+ i baghånden. Som den eneste robotstøvsuger på markedet kan den nemlig rengøre bestemte navngivne zoner via stemmestyring. Med en enkelt kommando til hjemmets Google-assistent kan du få støvsugeren til at rengøre lige der, hvor uheldet skete.

Via dit “Smart Map” i den tilhørende mobil-app kan du angive og navngive specifikke zoner såsom sofa, køkkenbord, lænestol, børnenes skriveborde osv. Så ved Roomba præcis, hvor den skal gøre rent, når du beder den om det. Den kører ud af ladestationen, hen til opgaven, fuldfører arbejdet – og kører automatisk tilbage til ladestationen. Hermed har hunden vist fået en konkurrent til titlen som menneskets bedste ven (selv om den jo kan lidt af det samme).

app | irobot | robotstøvsuger | smart home
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Robotten genkender hunde-hømhøm
Det kan være slemt nok, hvis hunden af og til efterlader små uheld på stuegulvet.

Støvsuger med kunstlig intelligens
SAMSUNGs Jet Bot AI+ er verdens første robotstøvsuger med Intels Movidius A1-processor.

Robot med bedre børster
Dette efterår lancerer Miele en ny robotstøvsuger (RX3), som er opdateret med nye effektive sidebørster. Motoren er også forbedret, og sammen med de nye børster betyder det, at Miele lover 25 % bedre rengøring end med forgængeren. Med en højde på bare 8,5 cm kan RX3 komme ind under sofaen og andre lave møbler. Den […]

Endnu smartere rengøring
iRobot har fået en softwareopdatering og tilretter rengøringen til din hverdag. Også gulvvaskeren Braava jet m6 har lært nye tricks.

Støvsugeren spotter kæledyr og indbrudstyve
Vov. Samsungs nyeste robotstøvsuger er udstyret med kæledyrs-genkendelse.

Hjælpsomme robotter til hjemmet
Samsung brugte vinterens virtuelle CES-messe til at løfte sløret for fremtidens intelligente robothjælpere. Blandt andet en "robotbutler", der kan rydde op, tage opvasken og række dig et glas velskænket rødvin.

Smart robot tømmes automatisk
Ny Roomba i3+ kan danne rengøringsplaner for dig - baseret på tidligere opgaver.