1. marts 2022  |   Små-el  |   Støvsugere  |   Robots

Støvsuger med kunstlig intelligens

SAMSUNGs Jet Bot AI+ er verdens første robotstøvsuger med Intels Movidius A1-processor.

Robots
1. marts 2022  |   af Henrik Egede

SAMSUNGs Jet Bot AI+ er verdens første robotstøvsuger med Intels Movidius A1-processor. Hermed kan robotten genkende og undvige flere forskellige genstande, så du ikke skal bruge tid på at rydde op før støvsugningen. Robottens 3D-sensor opdager genstande helt ned til en centimeters højde, så den ikke kører fast i fx sokker og kabler. En særlig LiDAR-sensor overskuer rummets indretning, så robotten ved hvor den er, og hvordan den bedst kommer videre – også i mørke.

Den digitale inverter-motor giver høj og konsistent sugestyrke, mens børsterne effektivt renser både tæpper og hårde gulve. Når støvsugningen er færdig, vender robotten hjem til sin ”Clean Station”, som fjerner støv og opfanger selv bittesmå partikler og allergener.

Robottens frontkamera kan live-streame video til den tilhørende app, så støvsugeren kan gøre ekstra tjeneste som vagthund.

samsung | smart home | støvsugere
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Robotten genkender hunde-hømhøm
Det kan være slemt nok, hvis hunden af og til efterlader små uheld på stuegulvet.

Robot med bedre børster
Dette efterår lancerer Miele en ny robotstøvsuger (RX3), som er opdateret med nye effektive sidebørster. Motoren er også forbedret, og sammen med de nye børster betyder det, at Miele lover 25 % bedre rengøring end med forgængeren. Med en højde på bare 8,5 cm kan RX3 komme ind under sofaen og andre lave møbler. Den […]

Støvsug med stemmen
Som den eneste robotstøvsuger på markedet kan iRobot Roomba i7/i7+ rengøre bestemte navngivne zoner med en enkelt kommando via stemmestyring.

Endnu smartere rengøring
iRobot har fået en softwareopdatering og tilretter rengøringen til din hverdag. Også gulvvaskeren Braava jet m6 har lært nye tricks.

Støvsugeren spotter kæledyr og indbrudstyve
Vov. Samsungs nyeste robotstøvsuger er udstyret med kæledyrs-genkendelse.

Hjælpsomme robotter til hjemmet
Samsung brugte vinterens virtuelle CES-messe til at løfte sløret for fremtidens intelligente robothjælpere. Blandt andet en "robotbutler", der kan rydde op, tage opvasken og række dig et glas velskænket rødvin.

Smart robot tømmes automatisk
Ny Roomba i3+ kan danne rengøringsplaner for dig - baseret på tidligere opgaver.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce