27. juni 2024  |   TV

Stor, større… Samsung

55 tommer, 65 tommer, 98 tommer… Forbrugerne kræver stadig større skærme, så Samsung lancerer nye modeller i supersize-segmentet.

TV
27. juni 2024  |   af Søren Bang Hansen

Samsung udvider nu sortimentet af skærme, som rykker biografoplevelsen hjem i stuen.
Dette er Samsungs hidtil største udvalg af storskærme. De fire 98”-modeller rækker fra UHD-opløsning til 8K – og fra den prisvenlige DU905 til topmodellen QN990C (billedet), som viser 33 millioner pixels i 8K.


Salget er firedoblet
I årenes løb har Samsung udvidet valgmulighederne i storskærmssegmentet, og danskerne har ændret opfattelse af, hvad et stort tv er. Nu er de klar til at gå op i størrelse.

– Vi er glade for at kunne tilføje flere prispunkter til supersize-sortimentet og dermed gøre store modeller tilgængelige for flere mennesker. Markedet for tv’er på 98 tommer og derover er firedoblet i løbet af de sidste år. En af grundene er, at billedkvaliteten er blevet forbedret med 4- og endda 8K. Det betyder, at billedet er rigtig godt, selv når man kommer op i de helt store størrelser, siger Magnus Nørgaard, der er talsmand for TV/AV hos Samsung Danmark.

Årets kollektion
Samsungs nye tv-sortiment i 98 tommer omfatter DU9005, der nyder godt af AI-drevne billedforbedringer og VRR-gaming op til 120 Hz.
I toppen byder flagskibsmodellen QN990C på 8K-opløsning med avanceret opskalering, så også ældre optagelser nyder godt af den moderne billedteknologi.
Hjemmebio-oplevelsen løftes også af Cinema OTS, som afspiller fordybende lyd fra hvert hjørne af tv’et. Den store skærm kommer i et ultratyndt design med bare 20 mm dybde, og alle de grimme kabler er gemt af vejen i en ekstern enhed.

En undersøgelse udført af Kantar for Samsung viste sidste år, at danskerne helst vil se med fra sofaen, når der er nye film- og tv-premierer. I rundspørgen svarer to ud af fem i aldersgruppen 18-29 år (39 %), at de i fremtiden kommer til at streame film og serier hjemmefra i stedet for at gå i biografen.

Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her

Annonce
Annonce
Annonce