15. marts 2021  |   Hårde hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte

Styr med stemmen

Thermex’ nye emfang renser op til 96% ved første gennemstrømning – og kan styres med stemmen.

Emhætte
15. marts 2021  |   af Søren Bang Hansen

De nye Thermex-emfang med Voicelink er nu på markedet. Både sugestyrke og lys kan her styres med stemmen via hjemmets Google-assistent.

Du kan også bruge den elegante fjernbetjening, som er udført i rundt design med magnet på bagsiden. Eller den tilhørende app, som også giver information om emhættens filtertilstand.

Som en særlig finesse er fire modeller i Metz-serien udstyret med dekorationslys, der kan lyse i alle regnbuens farver.

De nye emhætter fra Thermex nyder godt af støjsvage og energivenlige DC-motorer, og samtlige modeller kan tilkobles producentens Plasmex-recirkulering, som renser op til 96,5 % ved første gennemstrømning.

Alternativt kan samtlige modeller tilkobles boligens varme-genvindingsanlæg, hvorved op til 96 % af varmen fra madlavningen genvindes.

google assistent | plasmex | stemmestyring | thermex | varmegenindvinding | voicelink
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Smart rørføring fra emhætten gavnet dit indeklima
EICO Prime Flow er en ny og patenteret systemløsning til rørføring, der samles uden brug af værktøj eller tape.

Ny hovedkatalog fra RørosHetta
Vores nye katalog indeholder mange spændende nyheder.

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Nye regler for emhætter
Selvopfundne danske særregler var fra 1. januar 2021 med til at hindre afsætningen af emhætter og emfang i nybyggeri i Danmark.

Prisvindende gaskogesktion har integreret emhætte
EICO lancerer i 2022 den prisvindende gaskogesektion NikolaTesla Flame fra italienske Elica.

Emhætter: Dansk særregel blokerer
En dansk særregel bremser størstedelen af markedet for salg af emhætter i nybyggeri.

Emhætter i nybyggeri: ny høring
De selvopfundne danske regler om emhætter og emfang i nybyggeri, som Boligstyrelsen administrerer i forbindelse med BR 18, er stadig så uklare, at de skaber forvirring i markedet.