16. januar 2024  |   Trends  |   Innovation

TCL lancerer gigantisk QD-Mini LED-tv

Et godt bud på årets største nyhed fra TCL, også rent fysisk, er det nye QD-Mini LED-tv på hele 115 tommer.

Innovation
16. januar 2024  |   af Søren Bang Hansen

TCL Electronics er et af verdens hurtigst voksende mærker inden for forbrugerelektronik. På årets CES-messe præsenterede selskabet mere end 100 produkter i over 15 forskellige kategorier – fra AR-briller til klimaanlæg.
Hovedattraktionen var dog TCL’s nye QD-Mini LED-tv på hele 115 tommer. Vi er her oppe i et format, som normalt kræver en projektor. Men skærmen er nemmere at installere og giver bedre billedkvalitet, især når det gælder kontrasten.
Skærmen bruger et LCD-panel med LED-baseret baggrundsbelysning, som har hele 20.000 dæmpningszoner. Ifølge TCL kan skærmen levere en samlet lysstyrke på 5000 nits.

Større oplevelser
TCL er verdens næststørste tv-leverandør – og det største globale mærke inden for for 98-tommer tv. Den kinesiske producent satser stort på den såkaldte mini-LED-teknologi, der trods navnet altså gør sig glimrende i jumbo-størrelse.
Flere brugere end nogensinde vælger ultrastore tv-skærme. Fortidens tommelfingerregler om skærmstørrelse i forhold til seerafstand er for længst overhalet af nutidens skærme i ultrahøj opløsning. For når skærmen bliver større, bliver oplevelsen det også. Det er næsten som at være der selv, uanset om man ser sport, spiller spil – eller ser film som i biografen.

– Hos TCL er vi stolte over ikke bare at forudsige morgendagens trends, men aktivt forme dem. Vores revolutionerende fremskridt inden for Mini-LED baner vejen for den mest opslugende og tilgængelige hjemmeunderholdning til brugere overalt, siger Frédéric Langin, CCO for TCL Europe.

ces 2024 | tv-skærme
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Sony og Siemens indtager metaverset
På årets CES-messe har Sony – i samarbejde med Siemens – lanceret et nyt system til skabelse af rumligt indhold. En hovedmonteret skærm kombineres her med avancerede kontrolenheder.

CES er All On
Der er positiv energi. Teknologi tilbyder løsninger i forhold til sikkerhed, klima og bæredygtighed, lød det ved åbningen af CES 2024. .

Samsung afslører ny AI-vision
På CES-messen i Las Vegas har Samsung præsenteret sin vision for, hvordan kunstig intelligens (AI) kan skabe en mere enkel og intuitiv brugeroplevelse. AI breder sig til stadig flere apparater, men teknologien skal arbejde diskret og automatisk bag kulisserne.

Siemens bag scenen
Digital innovation øger fleksibilitet og kvalitet i produktionen. Det vil forbrugerne opleve som mere præcise og mere personlige produkter. Siemens Keynote, CES 2024. .

En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Produkter med innovation – part 2
Visse produkter gemmer på noget ud over det sædvanlige. Det kan være en særlig finesse, helt nye funktioner eller et nyskabende design. Vi bad producenterne sende os deres mest innovative produktnyheder.

Produkter med innovation – part 1
Visse produkter gemmer på noget ud over det sædvanlige. Det kan være en særlig finesse, helt nye funktioner eller et nyskabende design. Vi bad producenterne sende os deres mest innovative produktnyheder.


Annonce
Annonce