2. juni 2021  |   Små-el  |   Støvsugere  |   Gulvvask  |   Små-el

Til Europa fra Brøndby og Hadsund

Nilfisks Combi Washer gør, som den første i sin art, gulvvask og støvsugning til én arbejdsgang, tørt og vådt, på alle faste gulve; klinker, linoleum og træ.

Små-el
2. juni 2021  |   af Henrik Egede
Nilfisk Combi Washer miljø

Dansk produktudvikling og patent ligger bag Combi Washer

Nilfisks nye Combi Washer blev præsenteret i Hvidvare-Nyt nr. 5-2019.
Den gør, som den første i sin art, gulvvask og støvsugning til én arbejdsgang: Alle faste gulve – klinker, linoleum og træ, kan bearbejdes nemt, hurtigt og med høj kvalitet. Tørt og vådt affald fjernes i samme arbejdsgang, som der vaskes.


Bag det nye produkt ligger et stykke dansk produktudvikling til branchen. Produktet er udtænkt hos Nilfisk A/S i Brøndby i samarbejde med virksomhedens udviklingsafdeling i Hadsund, forklarer produktchef Thomas Helsinghoff.

…der vil være forbrugere, der ønsker en kombination af vask og støvsugning i et produkt og en arbejdsgang..

”Ideen er opstået, fordi vi i forbindelse med fokusgrupper fik klarhed
over, at der ville være forbrugere, der ønskede netop en kombination af vask og støvsugning i et produkt. I processen har vi haft gavn af, at vi jo i den anden ende af huset har en commercial-afdeling, der kunne optimere det færdige produkt”, siger Thomas Helsinghoff.

Combi Washer er produceret i Kina efter danske specifikationer og krav
og med et dansk design. Produktet har været undervejs i ca. to år fra ideen blev skabt til produktet ramte det europæiske marked i september 2019.

Nilfisk Combi Washer

”Vi er på verdensplan ikke den første med en kombineret gulvvasker og støvsuger, men vi har det første produkt, der både ser pænt ud og leverer høj kvalitetsresultater på begge områder”, siger Thomas Helsinghoff. Nilfisk har taget patent på dele af det nye produkt.


Forbrugerne kan med Combi Washer vaske og støvsuger op til 60 m2 med én tank rent vand. Det snavsede vand opbevares i separat beholder for at sikre høj hygiejne.

Brøndby virksomheden er samtidig klar med en helt ny version af deres
Stick Vac. – Nilfisk Easy.
”Samlet set er vi nu klar til at dække markedet for kræsne forbrugere bedre end før”, siger produktchef Thomas Helsinghoff.

combi washer | nilfisk
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Røremaskinen er stærk som en bjørn
Varimixer TEDDY 5L er røremaskinen over alle røremaskiner ifølge Witt Hvidevarer A/S, som har taget "bjørnen" ind i sit alsidige sortiment.

Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien
Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet "House of Coffee."

Banebrydende vuggemotor, der indfrier alle behov – og mere til!
LeeLo: enestående vuggemotor med app-betjening som er skræddersyet til trætte forældre og deres guldklumper. Vuggemotoren kan alt, hvad alle andre vuggemotorer kan – PLUS MEGET MERE!

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

Dobbelt design-hæder til Wilfa
Wilfa har vundet to af verdens mest eftertragtede designpriser: Red Dot og iF Design Awards. Hæderen går til Probaker og Smooth Mix.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

En gammel fabriksbygning danner rammen om Thuesen Jensens nye showroom.
Her spiller det rå og upolerede rum op til de lækre og funktionelle produkter. Og det gamle rums sjæl har fået lov til at leve.

Denne køkken-gadget hitter som aldrig før
De høje elpriser får kunderne til at flokkes om strømsparende produkter. Lige nu samler den helt store "hype" sig om de såkaldte airfryers, der både sparer strøm, tid og kalorier.


Annonce