15. juni 2021  |   TEMA  |   Det smarte hjem  |   Hårde hvidevarer  |   Varm  |   Kogeplade

Totalt tjek på temperaturen

ASKO Celsius Cooking er meget mere end blot endnu en induktionskogeplade. Gryderne har indbygget temperatursensor, som kommunikerer med kogepladen og den tilhørende app.

Kogeplade
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

Dette efterår lancerer ASKO Celsius Cooking, som er meget mere end blot endnu en induktionskogeplade. Til systemet hører forskellige gryder og pander med temperatursensor i bunden, en temperaturmåler og en interaktiv app. Det hele kommunikerer trådløst via Bluetooth.

Teknologien, som er udviklet sammen med Hestan Cue, gør det muligt at kontrollere madens temperatur meget præcist. Temperaturen overvåges både inden i maden og på overfladen af gryden eller panden, så intet bliver for varmt eller for koldt.

Appen indeholder en række opskrifter, som faktisk kan ”styre” madlavningen: Temperaturer og tid kontrolleres, og kokken får besked om at tilsætte ingredienser eller gøre bestemte ting, mens kogepladen leverer den rette mængde varme.

Det er en ny og cool madlavningsoplevelse. Du laver stadig maden selv, men med et nyt niveau af hjælp. Vi ser det som en slags GPS i køkkenet, der giver mennesker inspiration og selvtillid til at skabe nye retter, der virkelig kan imponere, siger Vincent Hofstee, global design manager hos ASKO.

Induktionskogepladen kan selvfølgelig også bruges uden tilbehøret. Den intuitive betjening med runde skydere giver nem kontrol med madlavningen, og alle touchbetjeninger er baggrundsbelyst, så de kun ses, når der er brug for dem.

app | asko | kogeplade | smart home | vincent hofstee
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Vild med hjemmelavede flødeboller?
Så vil du elske denne kogeplade. Efteråret kalder på hyggelige sysler i køkkenet. Hjemmelavede flødeboller og macarons har aldrig været nemmere. De Dietrich har designet en serie induktionskogeplader med ekstrem nøjagtig temperaturkontrol – helt ned til én grads tolerance. Uundværlig, hvis du går rundt med en lille konditor eller kok gemt i maven eller bare ikke orker flere mislykkede madprojekter.

Kogesektion i topklasse
Phantom er EICOs egen serie af ”aspiration hobs”, som samler emhætte og induktionskogesektion i ét produkt.

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Kogepladen styrer emfanget
Den nye fuldautomatiske induktionskogeplade fra THERMEX, HOB Link Premium, giver nem og automatisk kontrol over dit Thermex-emfang.

Kogepladen holder øje med vandet
SenseBoil sørger for, at vandet ikke koger over.

Nyhed fra Thermex

Ventiler styres efter behov
Med Ventmex-programmet tilbyder Thermex en løsning i form af ventiler. Når emhætten tændes, lukkes ventilen i badeværelset til et minimum, så suget koncentreres i emhætten.