15. oktober 2021  |   Politik  |   Opinion

Uden IFA

IFA-messen i Berlin har siden 2008 været samlingspunkt for den danske og den internationale branche for hårde hvidevarer og små elektriske husholdningsapparter.

Opinion
15. oktober 2021  |   af Henrik Egede
Henrik Egede

IFA-messen i Berlin har siden 2008 været samlingspunkt for den danske og den internationale branche for hårde hvidevarer og små elektriske husholdningsapparter. Det var på IFA, de seneste produktnyheder og nyeste tenden-ser blev præsenteret for hele verden. I 2019 deltog 6000 journalister fra hele kloden.

2021 bliver året uden IFA. I foråret aflyste den tyske arrangør Messe Berlin IFA 2021 – naturligvis på grund af covid-19-pandemien, som stadig vanskeliggør den normale rejseaktivitet. Hvidvare-nyt ændrede derfor temaet for denne udgave fra ”IFA” til ”Uden IFA”.

Uden messen som omdrejningspunkt har producenterne måttet finde nye måder at præsentere deres produkter på – både fysisk og virtuelt. Og nye måder, hvorpå man kan være sammen med forhandlere, samarbejdspartnere og presse.

Denne udgave afspejler året uden IFA. Her er plads til andre og anderledes historier, fx et besøg på en kokkekonkurrence. Og trods alt er der en del produktnyheder – se selv.

Kommer messerne så igen? IFA har dybe rødder, og bortset fra krigsårene har messen været afholdt siden 1928. Og ja – jeg tror, messerne kommer igen. Måske ikke som vi kendte dem, men i en slankere og moderniseret form, hvor det virtuelle blandes med det fysiske.

På den anden side af pandemien vil alt være tilbage – men ikke ved det gamle.

Tilbage ved det nye … 🙂

ifa 2021
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Forskel på produkter og folk
Produkter og forbrugsmønster har udviklet sig i pandemi-tiden

Ind i komfortzonen
Fremtiden ser lys ud for hvidevare- og elektronikmarkedet. Forbrugernes nye vaner er kommet for at blive.

Bæredygtigt – mere end energimærker
Henrik Egede Rasmussen: "Vi skal passe på kloden og dens ressourcer. Hvis alle forbrugte som danskere, ville vi have brug for mellem 3 og 4 jordkloder. Så meget trækker vi på ressourcerne. "


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce