8. juli 2022  |   Trends  |   Sommerklar  |   Hvidevarer  |   Kold  |   Vinkøleskabe

Udstil de kolde drikke

Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.

Vinkøleskabe
8. juli 2022  |   af Søren Bang Hansen

Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde. Mange kender allerede Vestfrosts vinkøleskabe, men nu introducerer EICO en nyhed, der frigiver plads i dit køleskab og giver spændende muligheder for at vise dine drikkevarer frem.

Forestil dig følgende scenarie: Gæsterne er inviteret til sommerhygge, og drikkevarerne er købt. Men hvordan får du plads til alle dåserne og flaskerne, når det almindelige køleskab er fyldt op med den lækre sommermad? Løsningen er en ”display cooler” som Vestfrost MFG 95, der rummer hele 140 dåser af 33 centiliter. Her kan dekorative specialøl, tonic eller sodavand holdes kolde, mens de fremvises på en indbydende måde.

Sikret mod solen

MFG 95 har elektronisk touch-skærm med hvidt lys til temperaturkontrol og overvågning. En vibrationsreduceret kompressor sikrer, at bundfald ikke flyder rundt i drikkevarerne, og temperaturalarmen advarer dig, hvis temperaturen stiger i forhold til den ønskede indstilling. Glasdøren har tonet rude og UV-filter, så drikkevarerne ikke udsættes for sollys, og døren kan låses, hvis børnene ikke skal have fri adgang til indholdet. MFG 95 kan med fordel kombineres med Vestfrosts vinkøleskab WFG 47. Det giver en smuk side-by-side-løsning, hvor vinen holdes på den optimale temperatur, samtidig med at de øvrige drikkevarer opbevares på en indbydende måde. De to skabe har en højde, så de let kan placeres under en eksisterende bordplade.

eico | mfg 95 | vestfrost | vinkøleskabe | wfg 47
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Kompakt vinkøleskab med Vivino
Asko har netop introduceret en kompakt udgave af deres avancerede vinkøleskab med adgang til Vivino, som hjælper med at holde styr på din vinsamling.

8 kilo isterninger i skuffen
Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Stilren luftrenser til pollensæsonen
Pollen, støvpartikler, os fra madlavningen… Det hele er med til at forværre luftkvaliteten i hjemmet.

Et væld af lækre konsistenser
Nu lancerer Braun en blender, som giver dig lige den konsistens, du leder efter til din madlavning.

Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Tril ud i sommerlandet
Man ser dem overalt på denne årstid – især i byerne, hvor elektriske løbehjul er et smart og bekvemt alternativ til cyklen.

Drik din køkkenhave
Frugt, bær og grøntsager fra haven forvandles til sund og lækker juice, når du propper høsten i Witt Premium Slowjuicer.

Frisk luft til bord og gulv
Nu kan hedebølgen bare komme an, for Thermex ruster os til sommeren med to ventilatorer..

Sommerklar!
Sommeren er over os – og så skal man ikke gå ned på udstyr. Måske kunne du bruge en transportabel gasgrill til sommerens udflugter? En blender til iskolde smoothies? En robotklipper til græsplænen? Eller et vinkøleskab til sæsonens svalende rosé-nydelser? Vi har samlet en række aktuelle produkter, som hver især er med til at gøre sommeren til noget særligt.

Sådan får du vinen til at smage bedre
Få det fulde udbytte af dine vine og slip for at bekymre dig om luftfugtighed, holdbarhed, serveringstemperatur m.m. Witt har netop lanceret et stort og fantastisk flot sortiment af vinskabe - der tilmed er til at betale.

Skabet er vinkender
ASKOs eksklusive serverings- og opbevaringsskab til vin (WCN311942G) ved alt om sit indhold.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce