31. august 2023  |   Produktnyt  |   Små-el

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne

Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Små-el
Sponseret indhold
31. august 2023  |   af Witt

Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.  

Det er en vidunderlig følelse at vugge sin baby blidt i armene. Det beroliger og trøster den lille, og så giver det bare den dér magiske oplevelse af nærhed og forbundethed med hinanden. Vi vugger vores barn nærmest helt intuitivt, men vi ved også fra studier, at de vuggende op- og nedadgående bevægelser har en beroligende effekt på nervesystemet. Det er derfor ikke så underligt, at baby falder godt til ro i et par trygt omsluttende arme. Membantus vuggemotor og slynge er tænkt som forældrenes forlængede arm.

Vuggemotoren har for længst vundet indpas på markedet, hvor den hjælper baby til ro, imens far og mor får et minut eller to til sig selv, lidt tid til storebror eller storesøster, eller til at få sig et velfortjent bad. Og maden laver jo heller ikke sig selv…

Slyngevuggen omslutter dit barn og giver tryghed, imens vuggemotoren sørger for de beroligende bevægelser… op og ned… op og ned… lige ind i drømmeland. Zzz…

Membantu har indtaget førerpositionen med LeeLo

Skaberne bag vuggemotoren fra Membantu, ingeniør Eva Jacobsen og designer Stephanie Meilsøe, producerer dansk-designede kvalitetsprodukter, der skal hjælpe familiens mindste med at sove trygt og godt. Og Membantu har lagt sig solidt frem i feltet, for den nye LeeLo vuggemotor har noget særligt, som ingen anden motor på markedet har, nemlig muligheden for app-betjening.

Hvad betyder det?

I alt sin genialitet betyder det, at hvis mor eller far lige lagt sig godt til rette på sofaen for at sjæle et hvil, er det ikke længere nødvendigt at flyve op som trold af en æske, når baby giver lyd fra sig. Brug i stedet appen til at vugge dit barn til ro igen. Bare ræk ud efter din telefon, for at få en kærkommen håndsrækning.  Baby er glad – og du er glad.

Indstil vuggemotoren via app

Når du downloader appen, har du pludselig en verden af muligheder, f.eks. hvis du står i køkkenet midt i madlavningen, eller hvis du vågner om natten og baby behøver at blive vugget lidt mere. Hjælpen er lige ved hånden, og du kan købe dig tid og blive, hvor du er. Du kan indstille timeren lige fra 15 minutter til ubegrænset tid, og så har vuggemotoren flere valgmuligheder i forhold til hastighed. Måske skal din nyfødte baby kun vugges indledende ganske langsomt, indtil søvnen indfinder sig. Men det kan også være, man har en lidt større baby, som responderer godt på et hurtigere vuggetempo. Alle børn er forskellige – heldigvis.

Bliv klogere på søvnens gådefulde univers i appens mange indlæg om søvn, og før din egen logbog over søvnen døgn for døgn.

Gennemtestet og gennemtænkt design

Alle produkter fra Membantu er testet og lever op til alle gældende krav og standarder, og vuggemotoren kommer desuden med rebophæng, for at undgå metal mod metal (metalsplinter). Det er nyt skandinavisk design, som vil passe godt ind i hjemmet med et stilfuldt og klassisk udtryk. Selve produktudviklingen foregår altid i tæt samarbejde med både forældre og relevante fagpersoner, og motivationen er at hjælpe forældre med mere og bedre søvn til deres børn, samt at få mere overskud i hverdagen. Altid med omtanke for miljøet.

Hov – fik vi sagt, at motoren (naturligvis) er støjsvag?

Membantu betyder ”at hjælpe”, og vi hjælper meget gerne dig, så der bliver mere søvn til børn og voksne.  

Link til highres: https://we.tl/t-yCpnEmdX2g

For yderligere information, kontaktes:

Ingeniør

Eva Jacobsen

ej@membantu.dk

Designer

Stephanie Meilsøe

slm@membantu.dk

Sales Manager Kids & Babies

Jacob Lyngholm Mølhede

jlm@witt.dk

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

Røremaskinen er stærk som en bjørn
Varimixer TEDDY 5L er røremaskinen over alle røremaskiner ifølge Witt Hvidevarer A/S, som har taget "bjørnen" ind i sit alsidige sortiment.

Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien
Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet "House of Coffee."

Banebrydende vuggemotor, der indfrier alle behov – og mere til!
LeeLo: enestående vuggemotor med app-betjening som er skræddersyet til trætte forældre og deres guldklumper. Vuggemotoren kan alt, hvad alle andre vuggemotorer kan – PLUS MEGET MERE!

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Dobbelt design-hæder til Wilfa
Wilfa har vundet to af verdens mest eftertragtede designpriser: Red Dot og iF Design Awards. Hæderen går til Probaker og Smooth Mix.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce