14. august 2023  |   Branchenyt

Upoleret showroom hos F&H

En rå fabriksbygning i Glostrup ved København danner rammen om et nyt og charmerende showroom for F&H Group.

Branchenyt
14. august 2023  |   af Henrik Egede

Ideen var at skabe et showroom med sin helt egen sjæl, hvor kunder kan opleve F&H Groups brede produktportefølje på en ny måde.

Et stort køkken er installeret langs endevæggen med tilhørende borde og siddepladser. Planen er, at fx kokke skal bruge det til pop-up-events, ligesom her kan afholdes seminarer og andre events for virksomheder.

F&H Group er et ”brand house” med fokus på kitchen, living og dining. Virksomheden har været medlem af APPLiA i tre år – i APPLiA-sammenhæng med primært fokus på små elektriske husholdningsapparater.

Ikke bare små-el

En rundgang i det ny showroom begrænser sig dog slet ikke til små-el. Som besøgende mødes man både af Margretheskåle, badtilbehør fra Zone Danmark, glade Hoptimister – og verdens største peberkværne, som er fra Peugeot.

Dertil Pillivuyt-mælkekander formet som køer – og lange rækker af Luigi Bormioli- glas.

Inden for denne branches område møder man produktnyheder fra bl.a. Magimix, Nemox ismaskiner, Kitchen- Aid, Bamix, Severin og Leifheit.

bamix | f&h group | kitchenaid | leifheit | magimix | nemox ismaskiner | severin | showrooms
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Eco-design – nyt på vej  
Et nyt energimærke for støvsugere kan være på vej i 2026 - efter at EU-domstolen 11. januar 2024 frifandt Europa-Kommissionen og samtidig afviste et søgsmål fra den britiske producent Dyson.

Ztove – med en enkelt grads præcision
En mislykket pandekage var starten. På Fyn ligger en ung dansk virksomhed, der vil sikre, vi kan lave mad ved præcise temperaturer. Hvidvare-Nyt har besøgt Ztove, som er nyt medlem af APPLiA Danmark.

SMEG med usædvanligt tilbud 
Den italienske producent SMEG giver fra og med 1. februar 2024 et usædvanligt tilbud: prøv produkter i 100 dage i ro og mag - og returnér varerne med fuld fortrydelsesret.

Finanslov skal realiseres  
2024 er i gang - og på finansloven for indeværende år er for første gang afsat midler øremærket til reparation af hvidevarer og elektronik.

Invitation til 25 års jubilæum
Salgschef Camilla Gammelgaard har den 1. marts 2024 været ansat hos BSH Hvidevarer A/S i 25 år.

2023 var noget hø
Markedet i 2023 var negativt. Lyspunkterne var bl. a. vaskemaskiner og især årets højdespringer: airfryeren!

Vigtig deadline nærmer sig for 41.000 virksomheder
Producentansvaret for emballage er på vej, og med det får I som virksomhed det praktiske, økonomiske og juridiske ansvar for den emballage I benytter jer af. Den første deadline falder i april 2024, hvor indberetningen af data om emballagemængder begynder. Er jeres virksomhed klar?

Claus Larsen i APPLiAs bestyrelse 
Søren Rye, Mieles tidligere nordiske og baltiske direktør, har søgt nye græsgange i USA og Mexico, hvilket medfører en rokade i APPLiA Danmarks bestyrelse.

APPLiA på Sydpolen
APPLiA Europes formand, Hakan Bulgurlu fra Beko/Arcelik, tilbragte december 2023 med at blive den første tyrkiske person, der nåede Sydpolen.

Black Week er dobbelt op
GfK: Forbrugerne køber de dyrere "premium"-produkter i Black Week.

På finansloven
Finanslov 2024 faldt på plads i sidste uge.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce