15. juni 2022  |   Hårde hvidevarer  |   Varm  |   Ovn  |   Produktnyt

Ventetid er en saga blot…

Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Ovn
Sponseret indhold
15. juni 2022  |   af Witt

Nu er der et nyt, banebrydende produkt på markedet til alle os, som elsker pizza!
Witt har fremstillet sin helt egen serie af pizzaovne, som inkluderer features som roterende pizzasten og dobbeltbrænder.

Vi kalder vores nye serie for ETNA, og vi stiller garanti for sprødhed – hele vejen rundt!

Vi er mange, som helt sikkert nyder at samles om en god, sprød, dampende varm hjemmebagt pizza, og vi elsker sydens gudespise så meget, at vi ser igennem fingre med ventetiden, når der skal bages pizzaer til alle. Nu er der en ny, overlegen spiller på banen, når det gælder kunsten at tilberede den perfekte pizza – lynhurtigt!

Med sit maskuline udtryk, er pizzaovne fra Witt ETNA fremstillet til at holde år efter år og pizza efter pizza. Du får en stationær pizzaovn, der med sine solide materialer udstråler robusthed og kvalitet. Pizzaovnen er med dobbeltisolering designet til at være miljøvenlig og energibesparende. Dobbeltisoleringen er også med til at holde på de ekstreme varmegrader, give hurtig opvarmning og bruge mindre gas. Den bager lynhurtigt din pizza ved 500 grader og er konstrueret til at fordele varmen fuldstændigt jævnt i ovnen, hvilket er hemmeligheden bag det sprøde resultat.

Witt har fremstillet to pizzaovne i ETNA-serien: Rotante og Fermo.

Witt Rotante
Pizzaovnens U-brænder sørger for at fordele varmen jævnt, i modsætning til en traditionel L-formet brænder, som altid vil bage pizzaen ujævnt, medmindre man hele tiden sørger for at vende den under tilberedningen.

Samtidig adskiller Witt Rotante sig fra mange andre pizzaovne, ved at være udstyret med en roterende pizzasten, hvor du blot ved et enkelt tryk sætter rotationen i gang. Du behøver derfor ikke tage pizzaen ud for at vende den, og rotationen sørger for, at pizzaen bliver jævnt bagt hele vejen rundt. Resultat? En ensartet bagning, hvor der ikke behøver være rift om de bedste slices!

Som noget ekstra, har Witt Rotante en booster-brænder, som er placeret under pizzastenen og bevirker jævn varmefordeling til stenen og dermed ingen ’kolde områder’. Men vigtigere endnu: boosteren holder stenen varm, så du hurtigt kan bage alle de pizzaer, du vil, uden at skulle vente på, temperaturen stiger igen mellem hver pizza. Det er nemt. Det er hurtigt. Det er lækkert. Det er, hvad ETNA-serien indeholder, når smagsforkælelse og design går op i en sprødere enhed!

Witt Fermo
Pizzaovnen er, ligesom Rotante, udstyret med U-brænder til jævn varmefordeling.
Witt Fermo har integreret pizzasten, og din pizza behøver kun blive vendt en enkelt gang, da U-brænderen hermed vil sørge for en jævn varmefordeling til hele pizzaen.

Vi er sikre på at kunne imponere selv den mest kritiske pizzaelsker med vores nye pizzaovne fra Witt, men lad det komme an på en prøve og saml familie og venner til en omgang hjemmebagte pizzaer, som I kan sætte tænderne i med det samme!

Mmm… ETNA.

Vejledende udsalgspris:
Rotante: DKK 5.999,-
Fermo: DKK 4.999,-

Tilgængelig: sommeren 2022

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-X1zImi9egz
Link til video: https://youtu.be/oBGwOKT5wUI

For yderligere information kontaktes:
Kenneth Broholm Larsen
Product Manager, Out-Door
Tel: +45 93 63 58 00
Mail: kbl@witt.dk
Web: www.wittpizza.com

Bemærk: Vi lancerer Witt Pizzaovnene på Spoga 2022, som finder sted i Køln fra 19-21 juni, Find os på standen (Hall 7.1, Stand F-030), og oplev den live.

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

grill | pizza | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
The Jiffle – når mindre er MERE!
     Foldbar kombivogn som passer ind i enhver familie.   Barnevogn, klapvogn og trækvogn i én!    

Udnyt spildpladsen i det indbyggede køleskab
Spildplads er … spild af plads. Få det optimale ud af dit køleskab med Fisher & Paykels nye serie af indbyggede køle- og fryseskabe. De er både højere, bredere og mere rummelige end normalt og passer alligevel perfekt til indbygning i køkkenet. Hvordan kan det lade sig gøre? Fordi de udnytter spildpladsen.  Endnu en gang […]

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]

Opvask som hverdagsluksus
Fisher & Paykel er en følelse. En livsstil. Den lille luksus, der sejrer over hverdagens greb. Verdens mest geniale skuffeopvasker giver dig 100% komfort og fleksibilitet i dagligdagen – og er netop blevet opgraderet. Hvorfor fylde en stor opvaskemaskine, når du kan fylde to halve? Fisher & Paykel har dybest set delt den traditionelle opvaskemaskine […]

KitchenAid: Årets farve er pink
For femte gang præsenterer KitchenAid "Årets farve", som præger flere populære produkter.

Liebherr høster endnu en anerkendt designpris
Same procedure as last year, fristes man til at sige, for designpriserne har det med at regne ned over Liebherrs køle- og fryseskabssortiment. Det nye år starter også godt, for flere af Liebherrs køleskabe er netop hædret med den internationale ’German Design Award 2023’.   I alt 9 fritstående Liebherr køleskabe er blevet hædret med […]

Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Prisvindende pizzaovne er det nye sort fra Witt!
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]

En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

Wilfa: ny køkkenserie i nordisk design
Wilfas nye produktserie i farven ”titanium” består af kaffemaskine, blender, elkedel og brødrister.

Siemens: kunstig intelligens giver bedre bagværk
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.