15. juni 2022  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Ovn  |   Produktnyt

Ventetid er en saga blot…

Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Ovn
Sponseret indhold
15. juni 2022  |   af Witt

Nu er der et nyt, banebrydende produkt på markedet til alle os, som elsker pizza!
Witt har fremstillet sin helt egen serie af pizzaovne, som inkluderer features som roterende pizzasten og dobbeltbrænder.

Vi kalder vores nye serie for ETNA, og vi stiller garanti for sprødhed – hele vejen rundt!

Vi er mange, som helt sikkert nyder at samles om en god, sprød, dampende varm hjemmebagt pizza, og vi elsker sydens gudespise så meget, at vi ser igennem fingre med ventetiden, når der skal bages pizzaer til alle. Nu er der en ny, overlegen spiller på banen, når det gælder kunsten at tilberede den perfekte pizza – lynhurtigt!

Med sit maskuline udtryk, er pizzaovne fra Witt ETNA fremstillet til at holde år efter år og pizza efter pizza. Du får en stationær pizzaovn, der med sine solide materialer udstråler robusthed og kvalitet. Pizzaovnen er med dobbeltisolering designet til at være miljøvenlig og energibesparende. Dobbeltisoleringen er også med til at holde på de ekstreme varmegrader, give hurtig opvarmning og bruge mindre gas. Den bager lynhurtigt din pizza ved 500 grader og er konstrueret til at fordele varmen fuldstændigt jævnt i ovnen, hvilket er hemmeligheden bag det sprøde resultat.

Witt har fremstillet to pizzaovne i ETNA-serien: Rotante og Fermo.

Witt Rotante
Pizzaovnens U-brænder sørger for at fordele varmen jævnt, i modsætning til en traditionel L-formet brænder, som altid vil bage pizzaen ujævnt, medmindre man hele tiden sørger for at vende den under tilberedningen.

Samtidig adskiller Witt Rotante sig fra mange andre pizzaovne, ved at være udstyret med en roterende pizzasten, hvor du blot ved et enkelt tryk sætter rotationen i gang. Du behøver derfor ikke tage pizzaen ud for at vende den, og rotationen sørger for, at pizzaen bliver jævnt bagt hele vejen rundt. Resultat? En ensartet bagning, hvor der ikke behøver være rift om de bedste slices!

Som noget ekstra, har Witt Rotante en booster-brænder, som er placeret under pizzastenen og bevirker jævn varmefordeling til stenen og dermed ingen ’kolde områder’. Men vigtigere endnu: boosteren holder stenen varm, så du hurtigt kan bage alle de pizzaer, du vil, uden at skulle vente på, temperaturen stiger igen mellem hver pizza. Det er nemt. Det er hurtigt. Det er lækkert. Det er, hvad ETNA-serien indeholder, når smagsforkælelse og design går op i en sprødere enhed!

Witt Fermo
Pizzaovnen er, ligesom Rotante, udstyret med U-brænder til jævn varmefordeling.
Witt Fermo har integreret pizzasten, og din pizza behøver kun blive vendt en enkelt gang, da U-brænderen hermed vil sørge for en jævn varmefordeling til hele pizzaen.

Vi er sikre på at kunne imponere selv den mest kritiske pizzaelsker med vores nye pizzaovne fra Witt, men lad det komme an på en prøve og saml familie og venner til en omgang hjemmebagte pizzaer, som I kan sætte tænderne i med det samme!

Mmm… ETNA.

Vejledende udsalgspris:
Rotante: DKK 5.999,-
Fermo: DKK 4.999,-

Tilgængelig: sommeren 2022

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-X1zImi9egz
Link til video: https://youtu.be/oBGwOKT5wUI

For yderligere information kontaktes:
Kenneth Broholm Larsen
Product Manager, Out-Door
Tel: +45 93 63 58 00
Mail: kbl@witt.dk
Web: www.wittpizza.com

Bemærk: Vi lancerer Witt Pizzaovnene på Spoga 2022, som finder sted i Køln fra 19-21 juni, Find os på standen (Hall 7.1, Stand F-030), og oplev den live.

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

grill | pizza | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt med forårsbobler 
Foråret er over os - og dermed er det tid til vand og drinks med bobler i.

Produktnyt
Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Hvad skal man med en kombiovn?
Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]


Annonce
Annonce
Annonce