15. juni 2021  |   Trends  |   Det smarte hjem  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte

Ventiler styres efter behov

Med Ventmex-programmet tilbyder Thermex en løsning i form af ventiler. Når emhætten tændes, lukkes ventilen i badeværelset til et minimum, så suget koncentreres i emhætten.

Emhætte
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

I lejligheder med centralt varmegenvindingsanlæg kan man opleve, at suget i emhætten ikke er kraftigt nok. Med Ventmex-programmet tilbyder Thermex en løsning i form af ventiler, der automatisk reducerer suget i fx badeværelset for at booste det i køkkenet under madlavningen.

Når der tændes for emhætten, sikrer et signal, at ventilen i badeværelset reducerer suget. På den måde opnår vi, at suget i emhætten boostes, samtidig med, at suget i badeværelset opretholdes på 54 kubikmeter i timen, forklarer Henrik Nørgaard, account manager i Thermex Scandinavia.

Signalet fra emhætten kan sendes via kabel eller trådløst til styringsenheden i teknikrummet. Herfra er der fortrådet forbindelse til de øvrige ventiler.

Ventmex fås til alle Thermex-emhætter beregnet til centralsug, og badeværelsesventilerne er lette at udskifte, så de snakker sammen med emhætten.

Thermex har også udviklet en app, der kan anvendes til indstilling af grundventilation. Når det er gjort, skal man i princippet ikke indstille noget mere, men blot lade emhætte og ventiler sikre det optimale emhættesug under tilberedning af maden.

app | emhætte | henrik nørgaard | smart home | thermex
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Samsung: styr med apps
Det digitale hjem styres af apps - for on-boarding af nye produkter, for energiforbrug og for at slukke produkterne.

En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Smart rørføring fra emhætten gavnet dit indeklima
EICO Prime Flow er en ny og patenteret systemløsning til rørføring, der samles uden brug af værktøj eller tape.

Ny hovedkatalog fra RørosHetta
Vores nye katalog indeholder mange spændende nyheder.

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.


Annonce
Annonce