7. november 2022  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Kogeplade

Vild med hjemmelavede flødeboller?

Så vil du elske denne kogeplade.

Efteråret kalder på hyggelige sysler i køkkenet. Hjemmelavede flødeboller og macarons har aldrig været nemmere. De Dietrich har designet en serie induktionskogeplader med ekstrem nøjagtig temperaturkontrol – helt ned til én grads tolerance. Uundværlig, hvis du går rundt med en lille konditor eller kok gemt i maven eller bare ikke orker flere mislykkede madprojekter.

Kogeplade
7. november 2022  |   af Søren Bang Hansen


De lydsvage induktionskogeplader fra De Dietrich har både indbygget termometer og sous-vide funktion. Din garanti for, at intet går galt. Hverken i chokoladetempereringen, bearnaisesaucen eller oksekødet.

PerfectSensor hedder temperaturkontrollen med tolerancen på +/- 1°. Der er 5 forudindstillede temperaturer, men du kan også nemt indstille en specifik temperatur, fx 49°C (chokolade), 57°C (sous vide), 70°C (simre), 80°C (langsom kogning), 100°C (kogning), 117°C (sukker), 170°C (olie til friture).

Induktionskogepladerne har seks programmer:
1. Ekspertmode (stegetermometer)
Når en præcis temperatur er vigtig. Placer stegetermometret i gryden, og indstil temperaturen til 1-grads interval mellem +40°C – +180°C.
2. Smeltefunktion
Kontrolleret smeltning. Temperaturen kan indstilles manuelt fra +40°C – +70°C.
3. Sous vide-funktion
Garantimørt og saftigt kød (eller grøntsager). Vakuumpakkes og placeres i gryden. That’s it!
4. Holde varm-funktion
Temperaturen kan indstilles mellem +65°C – +80°C.
5. Langtidstilberedning
Hvis oksestegen skal smelte på tungen.
6. Opkogningsautomatisk
Lynhurtig opkogning.

Du er hermed klar til Den store Bagedyst – eller Masterchef – hjemme i køkkenet. Hvis du har opskrifterne, skal De Dietrichs Perfect Sensorkogepladen nok styre temperaturen på både chokolade og sukker og sørge for, at resultatet bliver en sikker vinder!

Tidligere vinder af Den store Bagedyst, Annemette Voss, er i øvrigt også begejstret for sin De Dietrich kogeplade – ”en særlig kogeplade med indbygget sous vide-funktion, og som kan en del smarte tricks”, som hun siger. Læs hele indlægget her: https://annemettevoss.dk/koekkenet-er-faerdigt-se-de-foerste-billeder-her/
Du får en vakuum sealer med, når du køber en De Dietrich PerfectSensor induktionskogeplade:
De Dietrich DPI7688XT, 65 cm, vejl. udsalgspris: 13.799,- DKK
De Dietrich DPI7884XT, 80 cm, vejl. udsalgspris: 15.899,- DKK

Få mere info hos din lokale Witt forhandler.
Du kan også læse mere om De Dietrichs og deres produkter her: https://www.witt.dk/brands/de-dietrich
Link til highres. billeder: https://we.tl/t-R5Y7bEZHFR


De Dietrich
De Dietrich er en fransk hvidevareproducent, kendt for produkter af meget høj kvalitet og med sans for detaljer. Deres produkter har modtaget det anerkendte franske mærkat ”Origine France Garantie”; et kvalitetsstempel, der signalerer gennemsigtighed omkring fremstilling og oprindelse, for derved at gøre det lettere for forbrugeren at finde fremragende og prestigefyldte kvalitetsprodukter. De Dietrich opfandt induktionskogepladen og var de første til at lave en indbygningsovn med pyrolyse. Pyrolysen har De Dietrich sidenhen videreudviklet med ’Pyro-turbo’, hvor ovnens ventilator tages i brug. Den øgede bevægelse af luften sikrer, at ovnrummets mange hjørner og hulrum rengøres.

de dietrich | temperaturregulering | temperaturstyring | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Dansk kogeplade med præcis temperaturstyring
Danske Ztove præsenterer nu sin første egenproducerede induktionskogeplade med temperaturfølere i de medfølgende gryder og pander.

Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Kogesektion i topklasse
Phantom er EICOs egen serie af ”aspiration hobs”, som samler emhætte og induktionskogesektion i ét produkt.

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Kogepladen styrer emfanget
Den nye fuldautomatiske induktionskogeplade fra THERMEX, HOB Link Premium, giver nem og automatisk kontrol over dit Thermex-emfang.

Kogepladen holder øje med vandet
SenseBoil sørger for, at vandet ikke koger over.

Totalt tjek på temperaturen
ASKO Celsius Cooking er meget mere end blot endnu en induktionskogeplade. Gryderne har indbygget temperatursensor, som kommunikerer med kogepladen og den tilhørende app.

Med termometer og sous vide
Skal chokoladen tempereres? Ny fuldautomatisk induktionskogeplade fra De Dietrich måler temperaturen i gryden ned til én grads præcision.

Gode råd til brug af … kogeplader
Selv de grønneste hvidevarer bliver sorte, hvis du bruger dem forkert. Her er gode råd til brug af kogeplader.

Sæt strøm til skinken
Og kog den på to minutter


Annonce
Annonce