22. marts 2024  |   Branchenyt

Whiteaway får ny CEO

Ny CEO for Whiteaway Group bliver nuværende CFO, Jonas Hald Johansen. Han afløser Thomas Zeihlund, som forlader virksomheden for at komme tættere på sin familie i Hillerød.

Branchenyt
22. marts 2024  |   af Søren Bang Hansen

Bestyrelsesformand i Whiteaway Group, Johannes Gadsbøll, takker Thomas Zeihlund for indsatsen og byder samtidig Jonas Hald Johansen velkommen som ny CEO.

– Vi vil gerne takke Thomas for hans store indsats for Whiteaway Group. Under vanskelige markedsforhold har han formået at fastholde en stærk position og styrke fundamentet for fremtidig vækst. Vi har samtidig stor respekt for Thomas’ ønske om at komme tættere på sin familie fremfor at pendle til Aarhus, siger Johannes Gadsbøll og fortsætter:

– Vi er i bestyrelsen rigtig glade for, at Jonas fortsætter som ny CEO for Whiteaway Group. Jonas har som CFO været en afgørende profil i Whiteaway Groups udvikling det seneste år. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med Jonas omkring eksekveringen af vores strategiske ambitioner.

Bred erfaring
Jonas Hald Johansen tiltrådte som CFO for Whiteaway Group i februar 2023. Han har bred erfaring med strategi, retail og ledelse fra sine jobs ved ISS samt den danske detailkoncern Coop.

– Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med mine mange dygtige kolleger på kontoret og ude i butikkerne. Den strategiske retning for Whiteaway Group ligger fast, og jeg glæder mig virkelig til at fortsætte det stærke arbejde på tværs af Danmark, Norge og Sverige, siger Jonas Hald Johansen.

CEO-skiftet gennemføres per dags dato. Thomas Zeihlund vil fortsat have sin gang i virksomheden i en rum tid for at sikre en smidig overlevering til Jonas Hald Johansen.

– Det har været en sand fornøjelse at stå i spidsen for Whiteaway Group og samarbejde med Jonas. Jeg er sikker på, at Jonas er den rette til at fortsætte udviklingen i selskabet, siger Thomas Zeihlund.

Whiteaway Group

  • Sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige.
  • Privatkunderne serviceres gennem en række webshops og i 87 lokale franchisebutikker. De primære brands er Skousen, Tretti og Whiteaway.
  • Whiteaway Group har ligeledes et dedikeret team til at håndtere et stigende antal erhvervskunder.
  • Hvidevarekoncernen beskæftiger 350 ansatte på tværs af Skandinavien.
ceo | jonas hald johansen | retail | thomas zeihlund | whiteaway group
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Bosch-Siemens ser lyst på fremtiden
Den 11. april løftede selskabet sløret for regnskabsåret 2023 med en omsætning på 14,8 milliarder euro. Som ventet er det lavere end under corona-boomet, men BSH vandt vigtige markedsandele og venter fremgang.

APPLiA Markedsdata bliver nordiske  
APPLiA (og tidligere FEHA) har i mere end 30 år leveret grundlæggende markedsdata om afsætningen i det danske marked til sine medlemmer.

Nyt liv til gamle støvsugere
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel Broch. Hun har været omgivet af støvsugere hele sit liv – og lancerer nu et nyt koncept for ”retrostøvsugere”.

75 år med hvidevarer i St. Ajstrup   
I 1949 blev købmanden i den nordjyske landsby St. Ajstrup til en brugsforening. Senere blev den til Køkken- og Hvidevarebrugsen - i dag en virksomhed (JKE Design) med 40 ansatte og butikker fordelt på fire adresser i Brønderslev, Aalborg, Viborg og Store Ajstrup.

Ombudsmand på tur 
Den ny forbrugerombudsmand, Torben Jensen, er i maj-juni på tur, hvor aktuelle emner tages op med deltagere fra erhvervslivet.

Alfred på årsmøde  
Alfred Josefsen, tidligere direktør for Irma, er hovedtaler på APPLiA Danmarks årsmøde, som finder sted torsdag den 18. april på Konferencecenter KolleKolle i Værløse.

Bedre indeklima hele året rundt
Duux tilbyder en lang række funktionelle samt effektive produkter til forbedring og kontrol af luftkvalitet og indeklima. Sortimentet omfatter blandt andet luftrensere, luftfugtere, vifter og ventilatorer, alt i et iøjnefaldende, smukt og elegant design.

Stærke branche-brands 
Samsung er sjette-stærkeste brand i Danmark på tværs af alle brancher - og Elgiganten blev nummer seks over de virksomheder, der har forbedret deres brand mest.

Januar 2024 var positiv  
For første gang i 14 måneder viser afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater en positiv udvikling.

EICO med trivsel
Mindre virksomheder har også brug for at arbejde med trivsel. Nordjyske EICO har gjort dette.

Whiteaway køber Hvidevare Grossisten
Whiteaway Group har netop indgået aftale om opkøb af Hvidevare Grossisten fra Herning, som er en landsdækkende leverandør af husholdnings- og professionelle hvidevarer.


Annonce