13. december 2023  |   Branchenyt

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

Witt køber Viborg-virksomheden, active aid, som flytter til Gødstrup og bliver en integreret del af Witt koncernen. Med købet af active aid styrker Witt deres position som leverandør til trænings- og sportsmarkedet og ikke mindst på området for attraktive kurser, uddannelser samt at kunne tilbyde nye træningsformer til en branche, der er i rivende udvikling. […]

Branchenyt
Sponseret indhold
13. december 2023  |   af Witt

Witt køber Viborg-virksomheden, active aid, som flytter til Gødstrup og bliver en integreret del af Witt koncernen.

Med købet af active aid styrker Witt deres position som leverandør til trænings- og sportsmarkedet og ikke mindst på området for attraktive kurser, uddannelser samt at kunne tilbyde nye træningsformer til en branche, der er i rivende udvikling.

Med over 14 år i branchen er active aid en veletableret leverandør af træningssystemer, produkter og uddannelser til den danske træningsindustri, fysioterapeuter og andre behandlere. active aid er specialiseret i udvalgte, stærke brands, bl.a. TRX®, YBELL®, Trigger Point™, GUN-eX® og BOSU®, og driver ligeledes en ret omfattende kursusvirksomhed, hvor de underviser både fitness-instruktører og personlige trænere, så de kan anvende de forskellige træningssystemer på deres medlemmer og klienter.

At samle de to virksomheder under samme tag vil udvide synergien mellem de to virksomheder, både i forhold til produktporteføljen, men også i tilgangen til markedet og måden, brands og produkter præsenteres på. Witts position på sports- og træningsmarkedet bliver gennem opkøbet styrket markant på uddannelses- og kursusdelen, samtidig med at active aid’s aktiviteter løftes med adgangen til Witts faciliteter, kompetencer og ressourcer.

Rykker til Gødstrup

Lige efter nytår rykker hele active aid inklusiv de to tidligere ejere, Anette og Kim Grandahl Papsø, fra Viborg til Gødstrup, hvor Anette og Kim bliver sat i spidsen for at udbrede Witt og active aid’s samlede portefølje af sports- og træningsbrands. I løbet af første halvår 2024 flyttes kursusaktiviteterne også til Witt, når det nyindrettede kursus og træningslokale står klar. 

”Kim og Anette er specialister inden for trænings- og sportsudstyr samt ikke mindst uddannelse og kurser. Vi ser frem til at få glæde af deres store faglighed og kendskab til markedet inden for et hastigt voksende marked, som vi først selv for nyligt har bevæget os ind på, ” fortæller Kasper Witt, Business Development & Investment Director hos Witt.

Witt, en stor muskel

Kim Grandahl Papsø, indehaver, active aid: ”Vi kender Witt fra branchen og medierne og har selvfølgelig fulgt nøje med i deres vilde vækstrejse. Der er slet ingen tvivl om, at Witt er den store muskel, der er nødvendig for at kunne indfri active aids’ fulde potentiale. Med Witts stærke setup inden for distribution, logistik og marketing kan vi komme længere ud med alle de fantastiske træningsprodukter, der nu samles under en spændende portefølje.”

”Desuden er det ingen hemmelighed, at vi glæder os til at blive en del af en større virksomhed og ser frem til at få sat mere strøm til virksomheden ved hjælp af den stærke motor Witt er i besiddelse af. Vi kommer til at sætte et mere markant aftryk i denne branche igennem samarbejdet med alle de dygtige folk hos Witt. De har nogle fantastiske omgivelser og faciliteter, som vil komme vores nuværende og fremtidige kunder til gavn,” fortæller Kim Grandahl Papsø.

Det perfekte match

”Første gang jeg mødte Kim og Anette, kunne jeg fornemme det perfekte match med det samme. Ikke bare i forhold til produkter, men i lige så høj grad menneskeligt. active aid er anerkendt i branchen, og jeg er sikker på, at kombinationen af Witt, active aid, Anette og Kim kan løfte den samlede forretning inden for kategorien og være med til at sætte nye rammer for, hvordan der kan arbejdes med trænings- og sportsmarkedet,” slutter Kasper Witt.

Billeder: https://we.tl/t-VJqccOIpkP

For yderligere informationer:

Kasper Witt

Business Development & Investment Director, Witt, kw@witt.dk

Kim Grandahl Papsø

Indehaver og stifter, active aid, kim@activeaid.dk – tlf. 2946 4105

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Efteruddannelse går i gang nu  
Det nytter ikke at råbe "grøn omstilling" og "mere reparation" af hvidevarer, hvis der ikke er nogen til at reparere.

Witt satser på træningsudstyr
Distributionen af træningsmaskiner fra Total Gym overtages af Witt, som hermed bekræfter sin status som et af de mest alsidige medlemmer af APPLiA Danmark.

Fodbold sælger fjernsyn
Power forventer 20 % stigning i tv-salget under sommerens EM i fodbold. Erfaringen viser nemlig, at store sportsbegivenheder gør underværker for tv-salget.

APPLiA på folkemøde  
Inden længe er der folkemøde på Bornholm - og APPLiA er inviteret med i år.

Årets produkt 2024 
Norge har haft det i årevis - og nu får Danmark det også: en pris for årets bedste produkter inden for hvidevarer og elektronik.

Gå de vrede unge i møde…
APPLiA Europas formand opfordrer industrien til at sætte et eksempel.

Lov uden konsekvens
Som borger, som erhvervsdrivende og som forbruger har man en naturlig interesse i, at landets love håndhæves.

Norge 100 år – 18. juni 2024 
Den 18. juni 1924 kl. 14 trådte 33 herrer sammen på Oslo Børs. De stiftede en forening til varetagelse af fælles interesser for "radiointeresserede" firmaer.

Marked: Fin april 
Markedet 2024 er ikke kommet flyvende fra start. April-afsætningen for hårde hvidevarer i Danmark var dog, isoleret set og målt med APPLiA Danmark markedsdata, opløftende. En fremgang på 8% i værdi og 10,6% i styksalg.

2025 kan blive vendepunktet
Forbrugertillid er på vej tilbage - 2025 kan blive året, hvor afsætningen vender.

“En Amazon på reservedele”
Reservedele findes. 18 mio. reservedele til hvidevarer og elektronik ligger klar hos ASWO i Nordtyskland til at blive sendt ud i Europa via servicepartnere.


Annonce
Annonce
Annonce