22. juni 2022  |   Branchenyt  |   Marked

Witt runder en milliard i omsætning

Succeshistorien fra Herning fortsætter med nyt rekordregnskab og massive investeringer i flere medarbejdere, nyt værksted, testcenter – og en kuppelformet gourmet-restaurant!

Marked
22. juni 2022  |   af Søren Bang Hansen

På trods af leveringsproblemer, høje fragtpriser og covid-19 leverer Witt også i 2021 et imponerende regnskab. Overskuddet efter skat lyder på 112 millioner.

– Vi er ovenud tilfredse. Vores stigende eksport, store bredde i produktporteføljen samt en kæmpe indsats af alle medarbejdere har været medvirkende til, at vi har nået et historisk højt resultat, siger adm. direktør Claus Tange.

Som forklaring på det gode resultat fremhæver han virksomhedens satsning på det europæiske marked og et stigende salg af elektriske løbehjul og elcykler. Virksomhedens egne Witt-produkter, og eksklusive indbygningsprodukter til køkkensegmentet, har også bidraget til rekord-omsætningen – ligesom et betydeligt boost i medarbejderstaben.

– Vi har med glæde kunnet ansætte yderligere 27 nye medarbejdere, så vi nu er oppe på i alt 167 medarbejdere, som har været medvirkende til, at vi har kunnet ekspandere i de forskellige lande, siger Claus Tange.

Nye investeringer

Witt har valgt at geninvestere millioner i et nyt lager, et moderne serviceværksted og et testcenter til optimering af service over for kunderne. I den mere spektakulære afdeling har Witt åbnet et fitnessstudie på 900 kvadratmeter – og en kuppelformet gourmetrestaurant, der ifølge Witt giver god synergi til firmaets mange husholdningsprodukter.

– Vi ønsker fortsat at være innovative og fremsynede og har valgt at satse på design og udvikling af nye produktkategorier, som vi lancerer i løbet af 2022. Vi skal være et skridt foran, selv om vi også er realistiske med hensyn til den stigende inflation, manglende købekraft og leveringsproblematikker, som kan påvirke omsætningen i 2022. Men vi har optimismen og troen på, at vores visioner og planer nok skal lykkes, siger Claus Tange.

claus tange | innovation i hvidvarebranchen | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt satser på træningsudstyr
Distributionen af træningsmaskiner fra Total Gym overtages af Witt, som hermed bekræfter sin status som et af de mest alsidige medlemmer af APPLiA Danmark.

Årets produkt 2024 
Norge har haft det i årevis - og nu får Danmark det også: en pris for årets bedste produkter inden for hvidevarer og elektronik.

Marked: Fin april 
Markedet 2024 er ikke kommet flyvende fra start. April-afsætningen for hårde hvidevarer i Danmark var dog, isoleret set og målt med APPLiA Danmark markedsdata, opløftende. En fremgang på 8% i værdi og 10,6% i styksalg.

2025 kan blive vendepunktet
Forbrugertillid er på vej tilbage - 2025 kan blive året, hvor afsætningen vender.

Alfreds anvisninger 
Hvordan lykkes man med at sælge kvalitetsprodukter i et trægt marked? Det var temaet, da APPLiA 18. april 2024 afholdt branchedag og årsmøde på KolleKolle i Værløse.

Nyt liv til gamle støvsugere
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel Broch. Hun har været omgivet af støvsugere hele sit liv – og lancerer nu et nyt koncept for ”retrostøvsugere”.

Januar 2024 var positiv  
For første gang i 14 måneder viser afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater en positiv udvikling.

Ztove – med en enkelt grads præcision
En mislykket pandekage var starten. På Fyn ligger en ung dansk virksomhed, der vil sikre, vi kan lave mad ved præcise temperaturer. Hvidvare-Nyt har besøgt Ztove, som er nyt medlem af APPLiA Danmark.

SMEG med usædvanligt tilbud 
Den italienske producent SMEG giver fra og med 1. februar 2024 et usædvanligt tilbud: prøv produkter i 100 dage i ro og mag - og returnér varerne med fuld fortrydelsesret.

2023 var noget hø
Markedet i 2023 var negativt. Lyspunkterne var bl. a. vaskemaskiner og især årets højdespringer: airfryeren!

Black Week er dobbelt op
GfK: Forbrugerne køber de dyrere "premium"-produkter i Black Week.


Annonce
Annonce
Annonce