22. juni 2022  |   Branchenyt  |   Marked

Witt runder en milliard i omsætning

Succeshistorien fra Herning fortsætter med nyt rekordregnskab og massive investeringer i flere medarbejdere, nyt værksted, testcenter – og en kuppelformet gourmet-restaurant!

Marked
22. juni 2022  |   af Søren Bang Hansen

På trods af leveringsproblemer, høje fragtpriser og covid-19 leverer Witt også i 2021 et imponerende regnskab. Overskuddet efter skat lyder på 112 millioner.

– Vi er ovenud tilfredse. Vores stigende eksport, store bredde i produktporteføljen samt en kæmpe indsats af alle medarbejdere har været medvirkende til, at vi har nået et historisk højt resultat, siger adm. direktør Claus Tange.

Som forklaring på det gode resultat fremhæver han virksomhedens satsning på det europæiske marked og et stigende salg af elektriske løbehjul og elcykler. Virksomhedens egne Witt-produkter, og eksklusive indbygningsprodukter til køkkensegmentet, har også bidraget til rekord-omsætningen – ligesom et betydeligt boost i medarbejderstaben.

– Vi har med glæde kunnet ansætte yderligere 27 nye medarbejdere, så vi nu er oppe på i alt 167 medarbejdere, som har været medvirkende til, at vi har kunnet ekspandere i de forskellige lande, siger Claus Tange.

Nye investeringer

Witt har valgt at geninvestere millioner i et nyt lager, et moderne serviceværksted og et testcenter til optimering af service over for kunderne. I den mere spektakulære afdeling har Witt åbnet et fitnessstudie på 900 kvadratmeter – og en kuppelformet gourmetrestaurant, der ifølge Witt giver god synergi til firmaets mange husholdningsprodukter.

– Vi ønsker fortsat at være innovative og fremsynede og har valgt at satse på design og udvikling af nye produktkategorier, som vi lancerer i løbet af 2022. Vi skal være et skridt foran, selv om vi også er realistiske med hensyn til den stigende inflation, manglende købekraft og leveringsproblematikker, som kan påvirke omsætningen i 2022. Men vi har optimismen og troen på, at vores visioner og planer nok skal lykkes, siger Claus Tange.

claus tange | innovation i hvidvarebranchen | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Nyt liv til gamle støvsugere
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel Broch. Hun har været omgivet af støvsugere hele sit liv – og lancerer nu et nyt koncept for ”retrostøvsugere”.

Januar 2024 var positiv  
For første gang i 14 måneder viser afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater en positiv udvikling.

Ztove – med en enkelt grads præcision
En mislykket pandekage var starten. På Fyn ligger en ung dansk virksomhed, der vil sikre, vi kan lave mad ved præcise temperaturer. Hvidvare-Nyt har besøgt Ztove, som er nyt medlem af APPLiA Danmark.

SMEG med usædvanligt tilbud 
Den italienske producent SMEG giver fra og med 1. februar 2024 et usædvanligt tilbud: prøv produkter i 100 dage i ro og mag - og returnér varerne med fuld fortrydelsesret.

2023 var noget hø
Markedet i 2023 var negativt. Lyspunkterne var bl. a. vaskemaskiner og især årets højdespringer: airfryeren!

Black Week er dobbelt op
GfK: Forbrugerne køber de dyrere "premium"-produkter i Black Week.

Whiteaway i stort opkøb
Hvidevarekoncernen Whiteaway Group har foretaget et strategisk opkøb af Bolind, som leverer hvidevarer til det almene boligmarked i Danmark.

Lyse udsigter for Black Friday?
Ny undersøgelse fra Dansk Industri viser, at detailhandlerne kan se frem til en god Black Friday – især når det gælder elektronik og el-udstyr.

Udfordrende Black Friday
3,4 mia. kr. er, hvad danske forbrugere forventes at købe ind for på i Black Friday og i Black Week 2023.

Whiteaway vinder markedsandele
Hvidevarekoncernen Whiteaway Group har offentliggjort årsregnskab for 2022/2023. Regnskabsåret, som blev afsluttet ved indgangen til august, viser en samlet omsætning på 2,3 mia. kr. og et resultat efter skat på 15 mio. kr.

Hvidevarer tilbage i byens centrum
Miele åbnede 31. august sit nye Experience Center i København. Miele vil nudge og uddanne forbrugeren til bedre brug af produkterne.


Annonce