15. marts 2020  |   Kort nyt

WMF lancerer produkter til køkken-alrummet

WMF kunne på Ambiente-messen i Frankfurt præsentere en
række nye produkter i Ambient-serien, der skal være bindeleddet
mellem køkken og spisestue.

Kort nyt
15. marts 2020  |   af Henrik Egede

WMF kunne på Ambiente-messen i Frankfurt præsentere en række nye produkter i Ambient-serien, der skal være bindeleddet mellem køkken og spisestue. Fælles for dem er, at der er lagt vægt på både funktionalitet og design, blandt andet med et behageligt, ambient lys.

Ambient køle- og varmeplade

Ambient køle-og varmepladen er fremstillet af Cromargan® og ridsefast glas. Pladen har fire temperaturindstillinger fra 50-110 grader til varme retter, og til kolde retter kan pladen holdes kold i op til to timer ved hjælp af det separate køleelement. Køle-og varmepladen har ambient belysning med tre forskellige lys-niveauer.

Ambient aroma diffuser

Den nye Ambient Aroma diffuser er lavet af mat Cromargan® og fordeler din yndlingsduft rundt ud i rummet. Den kan indstilles til præcis den stemning, du ønsker med ambient lys i syv forskellige farver.

Ambient multi-stik

For første gang har WMF lavet en elegant stikdåse til dine køkkenmaskiner. Stikdåsen er lavet i mat Cromargan® med 3 stik, 2 USB-porte samt led-lys, som kan tændes og slukkes efter behov.

Ambient vækstlys til potteplanter

Det nye WMF vækstlys er blevet udviklet til at bruge sammen med Herbs@Home urtepotter. Vækstlamper har røde og blå LED-lys der sammen stimulerer væksten af planter og fremmer fotosyntesen. Lyset kan tændes og slukkes ved blot at røre på ydersiden af Herbs@Home potten.

ambient | diffuser | multi-stik | vækstlys | varmeplade | wmf
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
A-mærket rammer loftet
På IFA 2023 kunne AEG stolt meddele, at man fra 2024 ikke længere bragte vaskemaskiner på markedet, der ikke var energiklasse A eller bedre.

APPLiA-webinar om emballage
APPLiA arrangerer sammen med FABA (lyskilde-producenterne) den 10. oktober 2023 et webinar.

Retur til fremtiden
Siden 2005 har Elretur håndteret producentansvaret for udtjente hvidevarer og udtjent elektronik for de fleste producenter i Danmark.

1. Halvår 2023: Ikke det bedste  
De første seks måneder af 2023 har ikke været de bedste for afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater.

Energimærket er ikke kvalitetsmærke 
Energimærket er et fremragende pejlemærke for køb af hvidevarer og elektronik.

Borgerbonus for reparation
Danmarks Radio har i stort anlagte indslag forfulgt ideen om, at borgerne skal have fradrag for udført reparation af elektronik.

Stærkere forbrugerfokus på madspild
Ifølge en gallupundersøgelse fra Kantar Public angiver 94 pct af danskerne, at de har langt mere fokus på madspild i dag end for 15 år siden.

Michelin-stjerne over Gødstrup
Nu er en ny drøm realiseret. I sidste uge fik gourmet-restauranten Domæne, stiftet af Witt A/S, efter kun et enkelt års drift den første Michelin-stjerne.

Nordisk middag på IFA  
Igen i år inviterer de nordiske brancheforeninger til nordisk middag i forbindelse med IFA.

Mindre muntert marked  
Nu, hvor den danske regering har lagt krise-retorikken til side, har en afmatning ramt markedet for hvidevarer.

Bonus for reparation
Forbrugerne skal have bonus, når de vælger at levetidsforlænge hvidevarer og elektronik.